The Rocktigers

Jag har nämnt tidigare om hur jag har hamnat på Koreanska rockabillykonserter och hittat något av en underground-scen i Seoul. Det är ingen musik jag normalt lyssnar på, men här känns helt konceptet så oerhört oväntat och revolutionerande så det känns svårt att inte ryckas med. Igår var det andra gången som jag såg bandet The Rocktigers, ett band som är väldigt svårt att inte tycka om. Saken blir inte sämre av att sångaren är så fruktansvärt cool. I en av pauserna mellan låtarna så lånade jag en väns Ipad för att besöka swehockey. Underläge 1-2 och inte förrän jag var hemma fyra timmar senare fick jag reda på hur det verkligen gick. På förhand hade det kanske kännts som ett hyfsat resultat, men sett till hur det gick till så grämer det förstås en aning. Vi gjorde 4-3 med mindre än två minuter kvar, och då känns det som om vi borde knytit åt säcken.
***
Det är söndag kväll, något som innebär att jag återigen är på jakt efter bra streams till fotbollen. Tottenham - Liverpool och Manchester United - Chelsea är två matcher som lockar väldigt mycket just nu. Avspark 21.30 respektive midnatt. Vi får väl se hur det blir med den andra matchen, men den första ser jag definitivt.
***
Tingsryds AIF - Färjestads BK (J20) 5 - 2 igår efter bland annat två mål av favoriten Kevin Carlsson. Ny match idag hemma mot Västerås medans J18 är i Linköping för match. Bara det faktum att jag nu sitter och följer en match via Swehockey igen känns som ett gott tecken på att ishockeyn är igång igen. Tingsryd hamnade i underläge i början av andra perioden men vände på 14 sekunder efter ett nytt mål av Kevin och ett mål av Jacob Nilsson, som har gjort en del mål i a-laget på sistone. Vissa av namnen känns igen, medans vissa är för mig helt nya. Killar som Kevin Carlsson, Johan Dånge, Hannes Johansson, Mattias Håkansson och Marcus Von Der Geest finns kvar, tillsammans med nya bekantskaper som Jacob Nilsson, Sebastian Nykvist, Viktor och Bolin. En ny säsong för J20 innebär med andra ord många nya namn att lägga på minnet.
***
Det blev trots allt en poäng i Sundsvall igår. Hade vi haft det poängsnittet förra säsongen så hade vi sluppit kval. 51 poäng hade räckt i våras för att komma över strecket. Det har börjat bra med andra ord. Men å andra sidan, om Dustin Johner fortsätter snitta fyra poäng per match så ska vi kanske kunna ta mer än de där 52 poängen. Ensam ledning i poängligan än så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0