Snäpp upp nu Gustaf!

Jag spelar inte Starcraft, men jag använder datorn ganska flitigt dagligen. Min laptop pryds av ett antal klistermärken. Där finns bland annat TAIF, Gröna Brigaden samt ett blått, gult och rött klistermärke som jag faktiskt är glad över att Koreanerna inte förstår. Koreaner är rätt pryda av sig, och fnissar gärna om man säger något som är lite för intimt eller för provocerande. Att jag då sitter på café och skyltar med ett stort klistermärke med texten "Pissa på ***" tror jag inte hade varit helt okej. Att pissa på saker är inte helt allmänt accepterat i Korea är jag rädd.
***
Jag har tidigare hackat på SMP´s Gustaf Andersson efter en artikel han skrev när Michal Zajkowskiv blev klar för TAIF. ‎"Du har inte varit i Tingsryd innan?" och "Han kunde ha valt något helt annat – i stället blev det Tingsryds AIF för Michal Zajkowski" var meningar i den artikeln som fick i alla fall mig att höja på ögonen. Den här texten från Värnamo-Öster i måndags befogar att kritiken kommer tillbaka. Tala om att leta efter skandaler med ljust och lykta. Att det var 500-talet östersupportrar på plats i Värnamo fanns det inte utrymme för att nämna antar jag.
***
Jag har blivit lovad att få ett exemplar av Gröna Brigadens medlemstidning skickad till mig här i Korea. Det ser jag minst sagt fram emot. Bara det faktum att ha en medlemstidning känns bra, och kan borga för att öka medlemsantalet än mer i framtiden. Alla sätt för mig att få känna lite närhet till vårt TAIF är dessutom mycket bra sätt.
***
Danmark var något av ett föregångsland i Skandinavien vad det gällde att få in rasistiska populistpartier i parlamentet. Nu hoppas jag att gårdagens val i Danmark var ett första steg mot att deras inflytande minskar igen och att vi börjar se världen i mer nyanser än svart och vitt igen.
***
Förresten, jag kritiserade TAIF´s hemsida häromdagen. Som ett brev på posten kom följande besked; "Hemsidan är ok igen, och vi håller på att uppdatera den statistik som saknats den senaste veckan. Arbetet med en helt ny hemsida pågår, och vi återkommer i ärendet längre fram under säsongen". Eftersom jag i princip har tröttnat på att scrolla runt bland reklamen på taif.nu så dröjde det dessutom ända till idag innan jag märkte att det fanns ett klipp med mål från TAIF-Bofors häromveckan. Gott! Bland att var det kul att se slagskottskungen Koivisto skjuta ett dragskott som Laudius gör mål på returen på. Det var kul (nåväl...) att se att Bofors komma fyra mot en i powerplay efter att TAIF gör ett pojklagsbyte. Framför allt var det givetvis kul att vi kunde välkomna Peter "Det känns som ett jävla mörker att åka till Dackehallen igen" Messa tillbaka till Dackehallen.

Kommentarer
Postat av: jh

Den där Gustaf Andersson är ju tydligen från Stockholm så det förklarar ju en del...



Peter Messa spelar inte i Bofors längre förresten.

2011-09-16 @ 13:17:19
Postat av: 1923

Inte? Nog står det väl i klippet i alla fall att han gjorde mål... hmm.

2011-09-17 @ 04:33:55
Postat av: Martin

Har inte sett klippet men väl matchen. Tror att Arell(?) spelade i Messas gamla nr 40.

2011-09-18 @ 00:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0