Bukhansan

Korea var som sagt ledigt måndag och tisdag för att fira Chuseok, den koreanska versionen av Thanksgiving. Så igår gav vi oss upp i bergen för att vandra. Att vandra i bergen är något som är ganska populärt bland koreanerna, och ska man vandra då ska man göra det ordentligt och med den rätta utrustningen. Så när jag inte kom med skinande vandringskängor, stavar, kabinhakar, och en neon färgad klättrarjacka (?) så såg jag förstås väldigt amatörmässig ut. Men det gick bra ändå, och även om det ibland var mer klättring än vandring så tog vi oss upp till toppen och fick en ganska god utsikt över Sim City-staden Seoul.
***
Alla medlemmar i Gröna Brigaden bjuds in på en träff med Tingsryds AIF. Inte idag, utan imorgon torsdag klockan 17.30 i Dackehallen äger träffen rum. Aningen kort varsel kanske, men har ni tid så så ska ni förstås bege er dit. Det är genom att gå på såna här evenemang som man visar att man vill att det ska ske igen.
***
S24 sände som sagt från upptaktsträffen i måndags och ävenom det på många sätt var en ganska amatörmässig tillställning så bjöd den på en del minnesvärt. Bland annat citatet "...att anledningen till att man vill spela i Elitserien är att tjäna mer pengar" och att klubbarna uppmanades att bjuda på underhållning i de nu införda powerbreaken. Vad ska det vara för 70-sekundersunderhållning måntro? En rolig historia, en rebus eller en snabb åktur av TAIFman?
***
Dagens dresscode; Adidasskor, jeans, adidastshirt och adidasväska. Det kanske är dags att jag börjar förnya mig...
***
Elitserien har dragit igång. På lördag är det äntligen vår tur. Jag hade gett mycket för att få vara i Sundsvall på lördag för att dela den stunden med er. För er som ännu inte är anmälda kan jag inte annat än undra vad som hindrar er. Här kan du ta ditt sans till fånga och anmäla dig, det finns visst några platser kvar fortfarande.
***
På tal om Elitserien. "Elitserienykomlingen Växjö Lakers menar att klubbens nya hemmaplan, Vida Arena, är en NHL-arena i miniformat. Nu drar man jämförelsen ett snäpp längre. Den 17 september spelas den första elitseriematchen i Växjös historia, på hemmaplan i Vida Arena, och för att få till klassisk NHL-stämning kommer pianisten Per Tengstrand - till vardags internationellt erkänd konsertpianist - att spela hockeyorgel under matchen." Klassisk NHL-stämmning var ordet.

Kommentarer
Postat av: SDBob

Imorgon är det Torsdag i Sverige i alla fall. Det är då träffen med TAIF är :)

2011-09-14 @ 12:43:20
Postat av: 1923

Ah, tackar. Rättat.

2011-09-14 @ 13:28:17
Postat av: Johan Jakobsson

Hockeyorgel...... underbart ord. Jag väntar på det första skivkonvolutet där det står Gitarr och sång: Gunnar Ek, Trummor Dave Smith, Hockeyorgel: Bo Ahl.......

2011-09-14 @ 13:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0