Förbundet står och gråter...?

Det här är så sjukt. Först hette det så fint att alla bilder från måldomarens kamera skulle publiceras efter matchslut. Men det kom inga bilder och allt var tyst. Så börjades det mailas från TAIF-supportrar som undrade var bilderna fanns. Dels hette det från Allsvenskans VD Stefan Bengtsson att han hade sett bilderna, och att det tydligt var mål. Sen kom det uppgifter om att tekniken inte var klar och att det inte gick att konvertera filmerna för att visa dem offentligt.

Det finns tusentals konverteringsprogram på download.com. Jag kan inte förstå vad för sjukt superformat de filmar i som inte skulle gå att lägga ut på nätet. Allt annat videomaterial går att lägga upp nätet cirka fem sekunder efter det är filmat. Är det utrustning från NASA de påstår sig använda? Eller Nordkorea kanske? Troligtvis det senare då kvaliteten på filmerna inte verkar vara särskilt bra.

När sedan riktig media började intressera sig för fallet så visade det sig först att det inte var så svårt att konvertera filmen som de först påstod. Och sen visade det sig att det visst inte var mål trots allt. Hela den här soppan blir ju än mer sjukt när det är ganska uppenbart hur det här oerhört pinsamma misstaget försökte mörkas med lögner av relativt dålig kvalitet. Hade jag varit lite mer konspiratoriskt lagd så hade jag varit övertyga om den ständiga konspiration som riktas mot oss grönvita.
Avgå Allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0