S08E08

Idag sändes så det sista avsnittet av Entourage. I mina ögon den bästa TV-serie som har gjorts, i kamp med Macahan kanske. Hur som helst så föll bitarna på plats och jag förvånade mig själv genom att vara rörd på slutet. Jag har inte förmågan att gråta till vad jag ser på TV. Men idag var det trots allt faktiskt ganska nära, förvånansvärt nog.
***
För ett år sedan uppdaterade jag min facebookstatus; "is starting to realize that going back to Korea might be a very good idea". Än har jag inte ångrat mig i alla fall.
***
S24 sänder direkt från den allsvenska upptaktsträffen. Och då jag inte är direkt bortskämd med några som helst sändningar eller allsvenska upplevelser så vore jag givetvis dum om jag missade detta. Så nu sitter jag återigen här med en kopp kaffe och sörplar medans jag försöker klicka fram sändningen. Jag har inga större förhoppningar om något underhållningsvärde i det här, men jag får vara nöjd med de små smulor jag kan få. En allsvensk upptaktsträff utan ljud var ju dock inte vad jag hade hoppats på. Hur svårt kan det vara att sätta på mikrofonen liksom... Att läsa läppar är tyvärr inte någon av mina egenskaper.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Du är nog glad du slapp vara med när det bekräftades att power breaks ska införas i HA.

2011-09-12 @ 14:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0