Måndag


Ni vet att jag brukar tycka illa om när det finns så kallade experter som tycker allt möjligt om allsvenskan. Vad som retar mig är när de inte har så mycket kunskap om Tingsryd, men ändå måste tycka. Det visar sig gång på gång och ibland tycker jag synd om dem som verkar vara illa tvungna att kasta ur sig en åsikt, och gärna något kontroversiellt. En vanlig åsikt är att en förutsättning om Tingsryd ska lyckas den här säsongen är att Chris Higgins och Joe Pereira "måste leverera". En åsikt som jag inte helt håller med om. Det viktigaste för mig att är Laudius, Johner och Kauppila levererar. Där har vi en förstalina av hög kvalitet, och att de ska göra mycket poäng i vinter ser jag som en nödvändighet, och nog troligare än att de nya amerikanerna kommer att göra 40-50 poäng. Om de hur som helst gör mycket poäng så är det givetvis välkommet och något av en bonus. Givetvis skulle alla Tingsrydspelare gärna få göra 20-30 poäng i år, men riktigt så enkelt är det dessvärre inte.
***
Manchester United - Chelsea, 3-1. En match som kunde ha slutat 5-5 likaväl. Sällan har jag sett en så match där det hände så mycket, av så hög kvalitet.
***
Jag utgör som sagt 50% av lagledningen för innebandylaget Hongdae Hwarang. I fredags satt hela lagledningen ner för ett ganska långdraget budgetmöte. Det beslutades om medlemsavgifter, inköp av klubbor, licenspengar, skulder och utebliven sponsring. Det var ingen munter budget men med åtstramningar på rätt ställen så lyckas vi hålla laget rullande för ännu en säsong i alla fall. Idag vände skutan uppåt betydligt mer när Tetrapak hörde av sig och erbjöd sponsring med 2,5 miljoner won. Hurra! Skulden kan därmed avskrivas och vi kan köpa in ett nytt ställ av god kvalitet. Goda nyheter för Hwarang!

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Sellout ;)

2011-10-18 @ 15:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0