Grattis Italien

P3 spelade precis 'Dance with somebody' med Mando Diao. Jag hade glömt vilken sjukt jävla bra låt det är. Tidernas bästa kanske. Jag kan inte komma på någon annan låt som driver upp ett sånt tempo och frustar så pass mycket dansgolvsenergi som den gör.
***
Varje dag i Korea inleds med frukost framför datorn och en summering av vad som har skett under natten. Bloggar, forum, facebook och twitter har fyllts av nya inlägg som måste betas av innan jag kan skapa mig en bild av dagen. Idag läser jag främst om Italien och en förlust i Oskarshamn, samt skummar förbi alla rubriker om Zlatan.
***
Nu har vi ett mindre uppehåll i fem dagar, och det kan nog vara behövligt. Vad jag har hört från Oskarshamn så var det två ganska trötta lag som möttes igår. Fagerwall sa efter Leksandsmatchen att det var soppatorsk, och nu är det nog dags att vi tankar om. Jag vet inte hur rättvist det var med förlust igår, men jag vet att ett mål likt 3-2 inte ska få hända. Ett mål som i bloggvärlden benämns som något "mycket speciellt", men sanningen är förstås att så enkelt ska ingen få komma fram mellan våra backar.
***
Som någon skrev om fotbollsgalan, det blir lite för mycket TV4 och lite för lite fotboll.
***
Erik Niva driver här och här i sin och Simon Banks blogg en hypotetisk diskussion om vilket fotbollslag man skulle välja om man fick välja om. Sett till kriterier som ställs upp så känns det för mig givet att Erik Niva borde hålla på Tingsryds AIF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0