TAIF - Malmö 4-3

Då övrig media fokuserar på Malmös förlust, så fokuserar jag på gårdagens vinnare. Det går inte att komma ifrån att vi nu är i en situation som vi inte har varit i sen vi kom tillbaka till Allsvenskan. Det var vår tredje raka seger och den femte raka hemmasegern. Vi hamnar i underläge men går inte under för det, som vi gjorde förra säsongen. Vi släpper in en reducering med tre minuter kvar men rasar inte för det, som vi hade gjort förra säsongen. Malmö får en stor chans i slutminuten, men skjuter klockrent i stolpen. Äntligen! Medstuds. Vinden har vänt, Tingsryd AIF har flyt nu. Vi har kämpat för det länge, och nu förtjänar vi det.
***
Johner och Santorelli poänglösa igår, ändå vinner vi. Sen får vi sannerligen be till gudarna att Dustin Johner inte är allvarligt skadad. Det var länge sedan vi hade en spelare som var så viktig som han verkar vara för oss i år. Likväl önskar jag förstås att fler spelare kliver fram och börjar leverera. Kauppila fördubblade sin poängskörd igår, där vill jag ha mer framgång på pappret. Laudius har glimrat till, men jag vill ha en mer stabil högstanivå.
***
En nykter fredagkväll, läggdags vid kl 23.30, upp igen 02.30 och sen i säng igen 05.30. En annorlunda fredag, men det var det väl värt.
***
För egen del var det sändningen via s24 som gällde. Jag vet inte vad det var som var fel, men jag fick inte igång sändningen förrän femton minuter in i första perioden. Nu bör jag dock ha all nödvändig mjukvara för att sändningen imorgon ska kunna ske mindre smärtfritt. Vid sidan om s24 så höll jag till i chatten på everysport. Vi kan väl lugnt säga att det var fredagsstämning även där. Diskussionen handlade stundtals mer om vilka mängder Gin&Tonic som dracks bland TAIFare runt om i världen. Samtidigt försökte vissa hålla en mer seriös nivå, och jag kan förstå om de inte uppskattade alla samtalsämnen i chatten.
***
Jag skrev något om att jag inte skulle vara särskilt aktiv på twitter, vi får nog se hur det blir med det. Numera rikskända mrmadhawk twitttrade under hela matchen från Dackehallen så jag slängde ut en fråga om hur stämningen var. Jag fick till svar att ståplats var bra, sittplats mer tveksam. 30 sekunder senare hör jag hur den klassiska Dackehallsklappen drar igång och hur stämningen böljar fram och tillbaka mellan sitt och ståplats. Minuten senare kommer "Sittplats gapar här nu med. bra tryck i Dackehallen." från Rödhöken på Twitter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0