Gårdagens vackraste

Ingen har väl missat hur publiken kastade in plånböcker på isen när Södertälje igår tog emot Malmö. Den matchen kom att handla om mer än 3 poäng enligt SSKarna. "Inkastade saker på isen är aldrig okej. Aldrig" skrev Expressens Montan Lund. Må så vara, men det här var det undantaget som bekräftade regeln i så fall.
***
Gårdagens vackraste var förstås Dustin Johners 3-3-mål i Ängelhom. För någon månad sedan hade ingen knappt vågat hoppas på poäng på bortaplan, nu tar vi poäng på löpande band och stör även Rögle. Att dagen efter match lyckas klicka igång klippet med höjdpunkter från matchen utan att först ha sett slutresultaten är en konst, och när resultatet är gott så är det en perfekt start på dagen.
***
Jag kastade ut en efterlyssning om Dackehallsklassiker på twitter och facebook igår. Har du någon låt som du förknippar något oerhört med Dackehallen? Och då menar jag framför allt de låtar som osar 90-tal, Olle i grind, Per Kellman och Larry Pilut.
***
Jag vaknar aningen mör idag. Gårdagens innebandyträning blev ganska slitsam. Det blir inte bättre av att vår träningshall ofta återspeglar utomhustemperaturen, och nu när temperaturen ligger runt nollan i Korea så blir det med andra ord kallt även inomhus. Dock kämpar vi på och med den finska elitseriestjärnan i spetsen så ångar vi på mot ligaguldet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0