Mmm


Mmm, Marabou. Det är fint att ha besök hemifrån Sverige. Förutom chockladen så innebär det även en vecka med sightseeing och Koreanska upplevelser, nya även för mig.
***
Jag kände igår att det var en seger på gång så jag uppdaterade statusen på min facebooksida. Jag skrev, "Jag är väldigt svag för grupptryck. Får jag åtta TAIFare som trycker gilla på den här uppdateringen så stannar jag uppe och följer matchen inatt". Jag trodde inte det var så många som följde mina uppdateringar där, men innan jag visste ordet av hade jag 20 likes, och de bara fortsatte komma. Jag är inte sämre än att jag står vid mina ord, och efter två timmars sömn stiger jag upp igen kl 03 för att följa TAIF-SSK via Everysport, Twitter och Radiosporten. Och en seger fick jag.
***
Japans landslag blev försenat på flygplatsen i Pyongyang när de för första gången på 22 år skulle spela en match i Nordkorea. Fahlander misstänks ligga bakom förseningen...
***
TAIF och Gröna Brigaden bjuder in till en träff om Tingsryds AIF förr och vilka krav som kommer att ställas av framtidens ishockeyförening på elitnivå. Talar gör ingen mindre än Torgny Bendelin. En tränare som var smått legendarisk när jag började följa TAIF. Han var länge ihågkommen som den man som tog oss upp i division 1 säsongen 92/93. En gloria som han på egen hand på sätt och viss ställde på sne genom diverse uttalanden och insatser. Hjälteglorian må han ha tappat, men det hade varit nog så intressant att höra honom framför allt tala om TAIF förr. Jag tror det är viktigt att bygga på historian, mot framtiden.
***
Det blev alltså ännu en seger igår. Det är imponerande hur vi har tagit oss i kragen och fått viss ordning på den här skutan. Just nu har vi ett hemmafacit som skulle göra de flesta lag avundsjuka, och vi har kommit igång tillräckligt för att visa att vi kan hota vilket lag som helst om vi har en bra dag. Jag är fortsatt stark i min förhoppning om att vi den här säsongen inte ska behöva oroa oss in i april likt vi gjorde förra säsongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0