Ang Ljungby

Troja på bortaplan är bland de största moderna klassikerna vi kan komma på. Det har utspelats så många klassika drabbningar så det finns knappt någon mening att rabbla dem igen. Troja har gjort oss mycket illa, de har tryckt ner oss i skorna så många gånger. Men likväl är det ett Troja jag inte skulle vilja vara utan. Lika smärtsamma som förlusterna har varit, lika goda minnen finns det. En farsot som har stärkt oss, inte dödat. Jag såg min första bortamatch någonsin i Ljungby. Där min relation till Troja började, där slutade förra säsongen. Ni var där medans jag låg och sov i Korea. Ikväll kommer nu äntligen chansen att ta oss förbi Troja i tabellen och återta Kronobergstronen.
***
Bussen till Ljungby blev tydligen bokad på nåder trots för få anmälda resenärer. Nu sista dagarna innan avresa har det rasslat till med anmälningar och nu avgår bussen ganska välbesatt trots allt. Jag vet att det kan finnas goda skäl till att inte anmäla sig två veckor i förväg, men vet också hur mycket svårare man gör det för de ansvariga genom att vänta in i de sista dagarna.
***
Av oklar anledning så vaknade jag till kl 05.50 och slog på datorn för att få fram resultatet mellan Troja och TAIF. Jag insåg dessvärre att jag var 24 timmar för tidig... Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0