grönvita koner

Tre konstateranden kan vi göra från kvällens match.
  1. Tingsryd var fullkomligt bedrövliga ikväll. Så bedrövliga som vi har vant oss vid att vi med jämna mellanrum kan bli. Men det är så fruktansvärt tråkigt att se. Troja var knappt bättre egentligen och stundtals kändes det som om laget som gjorde minst misstag skulle vinna. Efter Trojas 4-3 och 5-3 tidigt i tredje så är det avgjort och vad som sen händer i tredje perioden är ganska irrelevant. Men det fanns många på läktaren som hade mått i alla fall lite bättre av att se lite känslor, lite besvikelse från spelarna. Efter matchen så både buades det och applåderades åt spelarna, och även om jag helst hade sett att inget av det skedde så undrar jag om inte det sistnämnda ändå var mest uppseendeväckande.
  2. Trots tabelläge och bristande bortaspel så slöt det i vanlig ordning upp hundratals grönvita på bortastå i Sunnerbohov. Och det måhända att det inte var tidernas bästa drag, men det kan ingen kräva av publiken när spelet faller samman som det gjorde.
  3. Det är lätt att håna Lakers för discomusik och så vidare, men efter två besök i Sunnerbohov den här säsongen så kan jag konstatera att jag nog aldrig har varit i en ishall där det pumpas euro-disco på det vis som de gör i Ljungby. Och högt spelar de också. Jag förstår att det är därför det är så avslaget som det är i Ljungby, publiken har gett upp sina försök att överrösta E-type.

Kommentarer
Postat av: PJ (Troja)

Din sista punkt luktar bittert och surt lång väg, eran ramsa ikväll (hand i hand med Lakers nånting) var ganska komisk, skrattade faktiskt åt den ganska rejält. D



et känns som Taif byggt upp hela sin säsong på att just vara bättre än just Lakers(och skit i hur det går i övrigt), jag själv känner inte igen Tingsryd längre då dom värvar nytt så fort en förlust kommer( vilken kommer härnast) och derbykänslan är som bortblåst.



Gillar faktiskt din blogg i övrigt.

Ha en bra kväll.

2011-01-05 @ 22:37:27
Postat av: L

Sur och sur. Det finns någon anledning trots allt att det är bättre drag i Dackehallen när vi torskar med 2-6 hemma mot Bofors än vad det är när Troja vinner ett derby i Sunnerbohov, musiken är faktiskt den minst pinsamma bortförklaring för er del.

2011-01-05 @ 23:43:23
Postat av: Hexen

Om grabbarna visar LITE mer vilja imorgon, får du ändra rubriken till "Grönvita Ikoner" istället ;)

2011-01-06 @ 17:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0