Det som göms i snö..

För ett par veckor sedan lyckades jag tappa bort mitt medlemskort i TAIF. Hade det inte varit för att det är nyckeln in till Skybar så hade det nog inte bekommit mig nämnvärt. Formatet på årets medlemskort gör att det bara var en tidsfråga innan det väl skulle tappas bort. De senaste hemmamatcherna har jag klarat mig då det har varit uppehåll, jag har varit chaufför och så vidare. Men nu till på fredag vore det dödsdömt att inte ha något medlemskort då det är fredagsmatch och storsatsning. Men, ödet är på min sida och idag när jag parkerade på Växjö´s Time Square så tittade det upp jämte passagerarsätet. Hallelujah!
***
Det är väl en stor risk att Pekka Saarenheimo har gjort en av tidernas kortaste karriärer i TAIF-tröjan. Tråkigt om så är fallet.
***
Oskarshamn gör en rockad på målvaktssidan och plockar in ex-Nybroiten Troy Davenport. Man undrar ju var de får pengar ifrån, för att använda ett nyligen använt citat...
***
Samtidigt som det fortsätter skrivas om floppade och överbetalda finnar så fortsätter Jari Kauppila att klättra i poängligan. Nu är han uppe på delad sextonde plats och bara tre poäng från topp-10. Tänk den dag då tyckare och tänkare ser till att skaffa lite underlag för de åsikter som de lägger fram.
***
Imorgon går resan till Ljungby. Det är två bussar som rullar, den ena från Skruv och den andra från Tingsryd. Hur man anmäler sig till den förstnämnda vet jag inte men info om Gröna Brigadens buss finns här. Det fylls på ganska bra med anmälningar så vill du med är det lika bra att anmäla sig omgående innan det är fullt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0