Queue please

Igår bjöd jag in innebandypojkarna till fest. Inledningsvis gick det ganska bra, men när tonåringarna har fått i sig någon öl så börjar det klia i fingrarna på dem. Då blir musiken helt plötsligt det viktigaste som finns och alla ska vara DJ på samma gång. Låtar byts konstant och det blir en jäkla mishmash. Jag har aldrig förstått folk som kan ta så illa vid sig om det spelas en låt de inte tycker om. Det är ju inte värre än att man håller ut i två minuter, sen är låten över. Men som junior är dessa två minuter tydligen outhärdliga, och det måste sättas på någon annan låt. En låt som det garanterat finns någon annan som inte tål, så då ska det bytas igen.
***
Idag är jag ganska nöjd med att ha Viasat Hockey. Trots att Premier League har uppehåll så tror jag nog att jag kan hålla mig sysselsatt i eftermiddag. Kl 15 drar skånederbyt Malmö-Rögle igång, och kl 18 gör Oliver Ekman Larsson NHL-debut mot Boston Bruins. Hockeymatcher brukar inte intressera mig nämnvärt, men i dessa båda matcher kan jag nog finna tillräckligt med intresse för att sitta ner i ett par timmar.
***
På tal om bloggar som självändamål snarare än ett medel. Nu tror jag dock Leifby kommer kunna fylla sin blogg med innehåll, det behöver vi nog inte oroa oss för.
***
J20 tog idag tredje raka segern och återigen var det Troja som fick se sig besegrade. Matchen slutade 3-0 till de grönvita efter mål av Johan Dånge, Viktor Bolin samt Andreas Persson. Nu börjar tabellen för J20 se lite bättre ut, om det nu finns något egenvärde i det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0