Blip blop

Att jag är väldigt förtjust i Star Wars är ingen hemlighet för mina vänner. I helgen har någon uppenbarligen varit förbi min stora villa och lagt en R2D2 i brevlådan. Eller det kanske inte är en vän, det kanske är en hemlig beundrare. En bloggläsare som stalkar mig? Hur som helst så var det djupt uppskattat och R2D2 står nu placerad på hedersplats i TV-rummet!
***
Oliver Ekman-Larsson är nu väldigt nära en plats i Phoenix NHL-trupp. Det känns nästa lite overkligt att han åkte runt med sitt galler i Dackehallen för tre säsonger sedan, jag undrar om vi då verkligen förstod vilken supertalang det var.
***
Jag efterlyste förra årets juniorspelare Patrik Linander och Rasmus Willman häromdagen, J skriver "Rasmus Willman tillhör denna säsongen Kallinge i div.2. Patrik Linander spelar ett snäpp högre upp i seriesystemet & representerar i år hans modeklubb, Valbo.", och H fyller på med "De båda spelarna är födda 1990 och således inte längre juniorer. Rasmus Willman satt på bänken hela matchen idag när KRIF hade seriepremiär mot Limhamn". Så var det mysteriet löst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0