Okt. 29, 2010

En öl på Bishops igår kväll blev istället sju öl på Bishops. Men det var en trevlig kväll så det kan jag stå ut med så här i efterhand. Bishops är faktiskt förbannat trevligt och nu när det gamla cigarrummet är omvandlat till ett bibliotek så har det blivit än trevligare. Det är ett sånt rum man önskar att man själv kunde skapa sig en vacker dag.
***
Visst skrev jag härom veckan att oljeföretag av naturen är onda? Det borde Sofia Arkelsten tänkt på, om inte annat borde Carl Bildt informerat om att samröre med oljebolagen kan innebära viss negativ publicitet.
***
Det börjar märkas att matchen imorgon i alla fall är lite speciellare än vanligt. Det märks på sms, mail och andra förfrågningar jag får om både det ena och det andra. Inget vet riktigt vad som väntar, vem kommer göra vad? Mötena med lakers är ganska spända på det viset, det känns som att det räcker att någon sätter bollen i rullning sen kan vad som helst hända. Om det blir något folk på läktarna återstår att se. Det är ganska tyst på forum och dylikt angående matchen, men det ser jag snarare som en varning om att det är något på gång.
***
Varesig det var trevligt eller ej igår, idag går det i alla fall förbannat långsamt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0