Okt. 24, 2010

Igår kväll hade familjen kräftskiva. Jag är inte särskilt förtjust i kräftor. Men jag tycker om mycket av det andra som innefattas av begreppet kräftskiva, så det var trevligt. För den ungdomliga delen av familjeträdet fortsatte det med en natt på stan med stopp på både Lagerlunden och de Luxe. Jag skrev i fredags att jag unnade spelarna en utekväll för att koppla av och koppla bort lite, igår visade det sig att även ansvariga i föreningen hade lyssnat på min uppmaning och tog sig en runda på stan. 
***
Gislaved - Olofström, 3-5. Erik Hjalmarsson 2+1, totalt 2+3 på två matcher i Olofström.
***
Det är möjligt att jag har missat det, men har det egentligen kommit någon förklaring till varför Brage inte var med i någon av de senaste två matcherna? Det enda jag har läst är att 'han är kvar i Linköping', men aldrig någon förklaring till varför han är det. Jag antar att det var för att vila honom på Linköpings order, men det är en förklaring som jag i så fall skulle vilja höra lite resonemang kring. Hur ställer sig TAIF egentligen till detta? Är det så enkelt som som att om Linköping inte vill att han ska spela, så spelar han inte? Jag, och fler med mig, känner som sagt inte att nuvarande situation är särskilt hållbar i längden.
***
Det här blev en helg som var knappt innan den hade börjat. Men det har varit en framgångsrik vecka och en bra helg, så även om jag gärna hade behövt en dag till för att ta mig an den nya veckan så är det med gott självförtroende och en positiv anda som jag möter morgondagen.
***
Vad är det egentligen för fel på Mikael Svensk? Enestubbe skrev något om reumatism i början av säsongen. Är det fortfarande den förklaring som gäller?

Kommentarer
Postat av: ekan62

Ang. Brage

Ur "En typisk Tisdag" i Bankas blogg

"Eftersom Brage fått permis och är hemma i Linköping och tränar med "cluben", så är det dåligt med "lunchare" i laget som håller till ute på campus. Det får istället bli att dra hem och ställa sig vid spisen."

Svar på din fråga?

2010-10-25 @ 02:26:22
Postat av: hjalmar

hjalmar har gjort 3 mål och 2 ass. 2 mål och 1 ass idag...

2010-10-25 @ 08:37:32
Postat av: 1923

Ekan: Nja, egentligen inte. Att han han är i Linköping vet vi om. Men är det på Linköpings order? Är det han själv som har "tröttnat" på att förlora med TAIF? Är det TAIF som inte ville ha med honom till Karlskoga och Uppsala?

2010-10-25 @ 10:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0