November är på väg

Utanför fönstret arbetar de för fullt med att asfaltera gatan. Lastbilarna och ångvältarna kör fram och tillbak, och männen i neonfärgade jackor springer med spadar och skyfflar saker fram och tillbaka. Det kanske är ett sånt jobb jag borde ha, ett manligt jobb. Själv sitter jag innanför fönstret, skriver på min dator, antecknar i mitt block och pratar i telefon. Men oavsett vilket som är bäst så är jag ganska nöjd att sitta inomhus när jag ser hur det blåser rök ur munnen på de där ute och hur de är klädda i både vantar och mössa.
***
J20 spelade igår på bortaplan mot Rögle och mönstret gick igen. Inför sista perioden var ställningen 2-2, men skåningarna vinner med 4-2 efter sista målet i tom kasse. Ingen revansch där alltså.
***
Det där ömmande revbenet jag har gör att det nog inte blir några innebandyträningar för mig den här veckan. Synd då att det inte är någon hockey i närheten som man kunde passat på att titta på när jag ändå är ledig. Det känns som om Bofors borta på onsdag kan bli något av en vattendelare för den här säsongen, men det är ändå lite för långt bort för att jag ska sätta mig och åka dit en onsdag i oktober.
***
En repris av Tingsryd - Rögle visas i eftermiddag kl 16.45 på Viasat Hockey.
***
Öster då, tänker ni, hur gick det för dem? Jodå, de tog en pinne och nu verkar det i alla fall som att det lutar åt kval. Om det blir kval så spelas matcherna 30/10 och 6/11. Den första matchen krockar med en hemmamatch i Dackehallen, returen i Växjö en vecka senare ska jag nog dock kunna se. På gott och ont.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0