Kom igen Öster

Frukost, kaffe, Håkan Hellström och Smålandsposten. Sämre kunde man ha det, även om morgontidningar givetvis gör sig bättre i pappersformat. Det blir en lördag med en mängd destinationer. Jag hade hoppats kunna slå mig ner med en bra bok innan jag om en timme ska ut och fara. Förhoppningsvis kan jag åka och hälsa på min farmor, som jag tyvärr träffar allt för sällan. Sedan blir det innebandy innan jag ska vidare mot Dackehallen. Egentligen skulle jag behöva ut i trädgården och räfsa löv också, men det får nog banne mig vänta till imorgon.
***
Jag har en polare som åkte på disco  i Blekinge häromsistens, efter discot spelades det visst lite ishockey. Ärligt talat alltså, finns det folk som skulle föredra en sådan föreställning i Dackehallen? Jag har innerligt svårt att se att det passar in hos oss och att det på något vis kan vara bättre än introt från TAIF-Enköping i våras.
***
Malmö - Tingsryd J20 idag kl 15.30. Om det nu stämmer så sägs det att Thegel idag spelar med J20.
***
Jag vet ett gäng grönvita som idag väljer bort Dackehallen till förmån för Värendsvallen, och jag klandrar dem inte. Ånyo en ödesmatch för Öster där det känns som om seger, eller i alla fall poäng, kommer krävas av de rödblåa för att nå kvalplatsen. Själv åker jag till Dackehallen, men hoppas på sms-rapportering från Vallen.
***
Och givetvis tog det inte lång tid efter mitt präktiga inlägg om Håkan och om att inte glädjas åt negativa resultat förrän både Karlskrona och Växjö förlorade, och det började komma skadeglada kommentarer. Jag antar att vi inte är bättre än någon annan egentligen. Men det är å andra sidan viss skillnad på skadeglädje med viss glimt i ögat, jämfört med de rabiata hatarna som jag egentligen syftade på i inlägget nedan.
***
För grönvita utsocknes så går dagens match att köpas via s24.se.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Jag börjar snart tappa räkningen men detta var väl 6:e förlusten i rad för er va?? skratt

Undra vad ni ska skylla på idag?



2200 personer på plats i "dackis" idag enligt everysport. Lakers hade 2500 igår, MOT SUNDSVALL! Sviker Taifarna när det börjar gå emot? nää så kan det väl ändå inte vara? för taifarna har ju ALLTID mer publik än Lakers.skratt

Det måste ju bara vara något fel. Förklaring?

2010-10-16 @ 18:37:51
Postat av: Hockeyvän

Såja, ni vinner nog nästa mattch!

2010-10-16 @ 23:30:37
Postat av: Lakej

Frågan du bör ställa dig är när ni vinner?

2010-10-17 @ 10:38:57
Postat av: Batman

Frågan DU bör ställa dig är vad du finner för glädjeämnen i livet. Dags att rannsaka dig själv Fredrik? För du verkar onekligen ha ett och annat att ta i tu med.

2010-10-17 @ 11:56:06
Postat av: Lakej

Roligt att ni hela tiden kallar mig Fredrik fast jag heter något annat. Fortsätt gärna med det för ett gott skratt....

Underbart att ni ligger näst sist förresten, snart har ni hittat hem till div.1 F igen, där ni hör hemma!!

2010-10-17 @ 16:16:46
Postat av: Batman

Oavsett vad du heter så kanske självinsikt vore på sin plats, tycker du inte?

2010-10-17 @ 22:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0