Ugglorna - Tingsryd

Det mesta är redan skrivet om gårdagsmatchen. Ur Tingsryd-ögon var det ännu en hedersam förlust där vi spelar bra och ett par tveksamma domslut på slutet upprör en del. Oskarshamns-skribenter talar om att det är en styrka att kunna vända och vinna, trots att man inte är det bättre laget. Och ungefär så var det också. Tingsryd gör det bra sett över 50 minuter och Oskarshamn visar klass när matchen avgörs. Angående domarens agerande så är det ganska uppenbart att han begår ett misstag i samband med Koivistos utvisning, men såna misstag sker i alla matcher, nu hade vi bara oturen att det skulle bli matchavgörande till vår nackdel. Oavsett vilket så måste Koivisto kunna hålla sig lugn. Vi har inte råd att tappa vår överlägset bästa spelare i det skedet av matchen.

Jag läser också om den fantastiska stämningen som uppenbarligen infann sig i Oskarshamn Arena (!) igår. Jag undrar jag. Det ska dock sägas att akustiken i Oskarshamn nog är bland det sämre jag har upplevt. Det kändes som att allt ljud bara försvann rakt ut i ett vakuum. Hemmaklacken hördes inte, och jag antar att det gäller även bortaklacken. Det höjdes en del upprörda röster över att det inte gick någon organiserad buss till Oskarshamn, men jag ser inget större egenvärde i själva bussresan så jag väntade lite med kritiken. Och nu visade det sig att vi ändå var ett godkänt följe på bortasektionen, oavsett hur vi tog oss tid.

Förutom resultatet i matchen så inträffade kvällens stora besvikelse redan på vägen upp mot Oskarshamn. I fredags kväll hade jag fest och dagen efter hittade jag i vanlig ordning ett par kvarlämnade och oöppnade burkar och flaskor. Igår stoppade jag ner några av dem i en kasse och hoppade in i minibussen med destination Oskarshamn. Någonstans längs med Mörners väg i Växjö upptäckte jag dock misstaget, det visade sig att någon av mina innebandyvänner dricker alkoholfri öl. Skräp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0