I väntan på avresa

Det är nog 8-9 år sedan jag senast var på ishockey i Oskarshamn. Det ska bli kul att komma tillbaka och uppleva alla Oskarshamns supporterklubbar som enligt uppgift ska husera på läktaren nu för tiden. Finns trumman kvar? Finns hackspetten kvar?
***
I väntan på avfärd mot Oskarshamn så ser jag Tingsryd - Leksand i repris på viasat. Får se om det ser lika bra ut på TV som det gjorde från läktarplats. Helt klart är det i alla fall att stämningen från Dackehallspubliken går igenom TV-rutan. Skönt att vi är så bra som vi stundtals hävdar.
***
David Fredriksson verkar vara klar för Tingsryd. Det är mycket snack om att vi behöver få igång målskyttet, och vissa oroar sig för att Fredriksson inte ser ut att vara den målskytt vi behöver. Men jag tycker det ser bra ut ändå. Vi är som bäst just nu när vi spelar med fart i anfallszon, när vi trycker på och sätter press på motståndarna. Där kan nog Fredriksson, likt en Johan Forsander, bidra med än mer tyngd och dessutom erfarenhet. Han löser nog inte målskyttet på egen hand, men han kan nog bidra till att vi skapar än mer chanser.
***
Och där kom 1-0 till Leksand. Ett mål som kändes både onödigt och till och med mer orättvist än i söndags.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Det gick ju bra. Hoppas du hade det bra bland alla underpresterande stjärnspelare ni sitter på.

Grattis Oskarshamn, kanske ses vi i kvalserien?

2010-10-13 @ 21:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0