I grund och botten fel

Elit Skybar har nu dragit igång budgivningen på årets spelarporträtt. Det är väl ingen vågad gissning att bilden på Hansson-linan kommer bli årets motsvarighet till fjolårets Stark - David Jonsson, det vill säga mest eftertraktad och den enda som skulle fungera bra att hänga upp på vägen. Övriga bilder låter jag någon annan buda på.
***
Vår innebandytränare vill att vi kör individuella löp-pass mellan träningarna med boll och klubba inne i hallen. Idag var det årspremiär för löpning i minusgrader. Jag tycker det kan vara ganska skönt att vara ute och springa, och kylan bekommer mig inte nämnvärt. Iklädd shorts, luvtröja, vantar, halsduk och mössa står man sig ganska bra. Dock slog det mig idag att det nog är dags att köpa en ny TAIF-mössa nästa gång jag är i Dackehallen, för den jag har just nu kommer nog så småningom bli ganska ofräsch.
***
Jag har förresten inte skrivit något om vårt nya samarbete med Olofström. Jag har genom åren varit relativt konsekvent negativt inställd mot samarbetsavtal och lån av spelare, må de heta Erik Lindhagen, Ville Koivula eller Axel Brage. Nu har ett nytt samarbete inletts och vi får se hur länge det håller. Skillnaden denna gången är förstås att vi är den övre parten, att det är vi som drar den stora nyttan av samarbetet. Givetvis är det bra för oss att kunna matcha Björklund, Thegel eller vem det än må vara på relativt närbeläget avstånd. TAIF tjänar på ett sånt här samarbete, men det betyder inte att jag ändrar min grundmurade inställning till låneavtal. Vad Olofström-fansen tycker om samarbetet vet jag faktiskt inte.
***
"Nytt hett derby i Dackehallen", inför gårdagsmatchen var något av årets rubrik på taif.nu
***
Ibland är det svårt att hänga med i svängarna. Utan min vetskap har jag blivit indragen i något slags svartsjukedrama med klara paranoida inslag. Senast jag felaktigt blev beskylld för något liknande så satt jag vettskrämd i min lägenhet och var beredd på att bli överfallen när som helst. Denna gången kommer beskyllningarna från andra sidan jordklotet (nej, inte från korea) och det är knappt jag vet hur jag ska reagera. Men jag antar att det på sätt och vis får ses som en komplimang att man fortfarande är omtyckt, synd bara att det inte ger sig uttryck på lite positivare vis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0