God Bless America!

Vi slår Bofors som hade fem raka hemmasegrar, vi tar vår tredje seger på de fyra senaste matcherna och vi fortsätter klättra (nåja...) i tabellen. So far, so good. Keruberna som var på plats ger sin syn på matchen, och som vanligt brukar sånt vara mer läsvärt än övriga forum och rapporter från bloggare som inte såg matchen. Nu när vi inte bjuder på mål bakåt i parti och minut så har det visat sig att vi i nuläget är ett av de lag som släpper in minst mål i Allsvenskan, samtidigt som vi även gör förbannat få mål.
***
För övrigt funderar jag på att skriva brev till Växjö Lakers angående den usla biljetthanteringen i samband med premiären. Jag kommer att ha ett litet möte ikväll om denna match. Säg vad du tycker om dina upplevelser inför och under premiären och skicka ett mail till [email protected].
***
"...många upplevde att vi trängde längre in i människors liv än vad de var vana vid", sade Barack Obama för att föklara demokraternas nederlag i gårdagens kongressval i USA. Amerikanerna tycker inte om att det finns en regering som säger åt dem vad de ska göra. Inte ska väl en regering eller, än värre, utländska regeringar till exempel kunna säga åt amerikanerna hur mycket utsläpp var och envar ska få göra? Nej, gud förbjude, sånt måste ju vara upp till var och en... Gårdagens resultat innebär att det under minst två års tid, till nästa kongressval, i princip kommer att bli omöjligt att få kongressens godkännande för ett nationellt system för minskningar av växthusgasutsläppen i USA. Med andra ord kommer försöken att begränsa klimatförändringarna troligtvis stå still i ytterligare två år eftersom medborgarna i världens största miljöbov minsann inte tänker sig låta någon annan säga åt dem vad de ska göra. Härligt!
***
Jag skrev häromdagen att oskulden är tagen i Dackehallen, givetvis var det ett väldigt dåligt rubrikval. För att det rent formellt ska räknas som första gången så krävs det med andra ord att det inte har skett förr. Och det känns som om det var där min rubrik felade, för nog har det hänt förr att folk har blivit handbojade och utförda ur Dackehallen. Att påstå något annat vore enbart fånigt. Det här var ingen oskuld som blev tagen, det var bara ett återfall. Skrev jag i samma inlägg att lite av Lakejernas präktighet hade försvunnit? Jag tar tillbaka det.


Kommentarer
Postat av: d2dl4e

ja, och de skulle ju aldrig underlåta sig till att lägga sig i andra medborgares, i andra länder, liv eller vilja pracka på dem något. inte alls.

2010-11-04 @ 12:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0