Nyckeln till en lyckad lördag

Eftersom jag har ett grafikkort som är lite svajigt stundtals och eftersom jag inte kan åka till Dalarna imorgon så har jag försäkrat mig om att ändå kunna se matchen på TV. Vi grönvita är ju inte vana vid att få våra matcher TV-sända så när s24.se sänder så gäller det att få upp sändningen på en storbildsskärm och passa på att njuta. Därför har jag sett till att det i morse låg en nyckel i min brevlåda, en nyckel som öppnar upp till en lägenhet på Öster där jag alltså finner just en dator ihopkopplad med en platt-TV (säger man så fortfarande?) modell större.
***
Saudiarabien och Ronneby har nu fått konkurrens av.... håll i er nu, SydKorea! Så nu ligger sex månader i antingen Riyadh, i Blekinge eller i Korea i potten. Tre olika resmål som alla lockar på sitt vis. Äventyret i Saudiarabien, tryggheten i Ronneby eller de personliga fördelarna samt det intressanta politiska läget i Korea. Nu har jag givetvis tackat ja till alla tre platserna så nästa vecka får vi hoppas att jag vet vad jag vill och kan tacka nej till två av dem.
***
Nu vann förvisso Borås över Oskarshamn igår, men annars har det varit en hel del tacksamma resultat för vår del på sistone. Det vore förstås även önskvärt att Kronobergarnas hockeylag tillika Växjös stolthet gör sitt jobb uppe i Sundsvall ikväll.
***
Trappen är återigen rensopad, glöggen är på värmning, ölen står på kylning, en kort (men bra) jul-playlist är i vardande och marshallerna är tända utanför Hotell Dacke. Nu är gästerna det enda som fattas. Välkomna, ty det är berett! Imorgon när jag har nyktrat till ska jag skriva och berätta om tidernas mest klassiska resa, som gick till just Leksand för många år sedan.


Kommentarer
Postat av: Hexen

Åk inte till Korea.....verkar som Kim-jong vetihelvete, har tagit över.....vi och jag tror jag talar för ganska många personer, vill ha dig helskinnad och bloggande, en tid till.

2010-11-26 @ 22:53:53
Postat av: 1923

Tack för omtanken! Men jag har varit i Korea förr och både jag och bloggen kom levande därifrån så förhoppningsvis ska det vara lugnt.

2010-11-27 @ 15:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0