Skåneresa

TAIF's beslut att tillsätta en ny tränare har naturligtvis orsakat en hel del kommentarer från när och fjärran, och det är i vanliga ordning många bloggare och forumskribenter som kastar ur sig åsikter utan att egentligen ha fog för sina tankar. Ibland känns det som att folk väljer att blanda ihop våra målsättningar och förhoppningar på laget med de förväntningar som många andra försökte lägga på oss. Inför allsvenskan så sa jag att det viktigaste i år är att vi håller oss kvar, och om det är målsättningen så är vi än så länge inte redo för den fiasko-stämpel som alltför många tyckare gärna försöker sätta på oss.
***
Om man följer diverse allsvenska bloggar så kan man inte  ha undgått att de senaste dagarna ha noterat slagsmålet mellan Jean-Luc Grand Pierre och Mårtensson i Västerås. Slagsmål hör givetvis inte hemma inom ishockeyn, att det skulle vara tillåtet ser jag som rent trams. Ingen kan någonsin argumentera gott nog för att det ska vara ok att med knytnävarna slå en motståndare i ansiktet. När man läser de flesta andra bloggar så drivs det en unison kampanj för mer slagsmål i allsvenskan. Många tycker uppenbarligen att det är häftigt och all den extrema uppmärksamheten för slagsmålet mellan Grand Pierre och Mårtensson har visat hur desperata många är i sina försök över att marknadsföra allsvenskan.
***
Den här bloggen tar nog paus nu över helgen. Om någon timme drar vi ner till Skåne för att fira helg. Ikväll väntar Håkan Hellström i Lund och imorgon ska vi på ishockey. Det är jag och Lidhultarn som tar tåget ner idag för att dricka öl med goda vänner i Malmö innan vi drar oss mot Lund. Förhoppningsvis blir det en tur på stan ikväll och eftersom halva min bekantskapskrets numera bor i Malmö så finns det god potential för att springa ytterligare några bekanta ikväll. Vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0