I samhällets tjänst

Idag var tanken att jag skull ta en heldag med städ, disk, tvätt, däckbyten och lite trädgårdstjänst. Det känns som om jag bara kommer halvvägs med den målsättningen idag, främst eftersom jag cyklade ner till Strandbjörkshallen i morse för att titta på en korpturnering i innebandy. Jag har ett par polare som deltog med sitt lag och även om innebandyn i sig inte var särskilt underhållande så såg jag det som ett bra tillfälle ett säga hej till diverse sambos och nyfödda barn. Och tro det eller ej, men mitt framför mig fanns en stolpe som skymde sikten. Ett öppet brev är givetvis på väg till Växjökorpen, rätt ska ju vara rätt liksom...
***
Aung San Suu Kyi har släppts fri. Det firar jag med, i stor brist på annat, ett glas vodka.
***
Så här med en timme kvar till spelstopp så bjuder jag på dagens rätta stryktipsrad X2 1 1, 1 1x 1x, x2 2 1, 1 12 1x 2. Det är den raden som i eftermiddag kommer att göra mig och Lidhultarn rika i eftermiddag. Som vanligt så känns det i förhand som kan bli väldigt, väldigt lyckad. Om så inte blir fallet så skulle det inte förvåna mig om det är de där jävla Manchester City som springer runt och tänker på annat än vad de borde.
***
Som sagt, vad är hemligheten nere Olofström? Björka 2+1 i gårdagens seger borta mot Nybro. Jag kan inte komma på en enda spelare, bortsett från Blomman, som under alla våra år i ettan fick en så succéartad start hos oss, som Thegel, Hjalmarsson och Björklund nu har fått i Olofström. Minst sagt anmärkningsvärt.

Kommentarer
Postat av: Mats

Hej,



Du var inte den enda TAIF'aren i Strandbjörkshallen på turneringen. Vilket lag var du och följde ?

Själv stod jag i mål för Wib. Vi gick till semifinal där vi föll på straffar efter 0-0.

Följer din blogg flera gånger i veckan. Mycket bra skrivit !

Keep up the good work.

Mvh

Mats

2010-11-18 @ 12:45:25
URL: http://www.idrottsplats.se
Postat av: 1923

Jag höll koll på IF Rejban.se. Jag vet att de tog sig vidare till slutspelet men då cyklade jag hem till fotbollen istället. Så jag vet inte hur det slutade för dem.

2010-11-18 @ 13:25:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0