Retroaktiv utdelning

Jag kan känna att det kanske är för tidigt att ropa hej innan vi har hoppat över några bäckar. Men just nu, just idag är Pappas pojke allsvenskans bästa målvakt sett till all statistik. Förra sommaren hånades han som en obegriplig värvning från bottengänget Helsingborg. En målvakt som hade kommit till Tingsryd för att bre mackor åt övriga spelare. Örebros sportchef som på något vis hade mandat att håna och kasta skit gick i täten och hans lakejer i karlskrona-mundering följde. Förra säsongen visade han sig rent statistiskt vara en av division etts bästa målvakter. I år gick samma visa om att Tisell inte skulle hålla och hå jaja. Kanske är det dags att sluta döma ut spelare innan de har visat vad de går för? Lex Matt Davidsson som det kallas.
***
Vill du se nästa möte mellan Lakers och TAIF på TV så ska du gå in här och rösta, igen.
***
Enligt ganska eniga rapporter tog vi igår två ganska orättvisa poäng, i stark kontrast till alla de hederssamma förlster som vi tidigare har på kontot. Det var då verkligen på tiden att den trenden vändes och att vi nu tar de poäng som vi tidigare har 'förtjänat'.
***
Västerås away närmar sig allt mer, vi är ett gäng som vill åka dit men vi behöver ett par till på bussen för att få riktigt roligt. Ska vi satsa på någon fredagsmatch så tycker jag det borde vara denna. Så ta en ledig dag från jobbet och unna dig en långhelg. Här finner ni information om hur ni anmäler er
***
Vad är egentligen grejen med Axel Brage och hans frånvaro? Det har liksom aldrig kommit någon förklaring, något som jag fortfarande efterlyser. Nog för att Lill-Tissel är jäkligt bra just nu, men Brage borde väl ändå kunna vara på bänken? Är det LHC som inte ser någon mening med att låta 'sin' spelare pendla för att sitta på bänken, är det TAIF som har tröttnat på hattandet eller är det Brage själv som har tröttnat? Vore kul om det kom en riktig förklaring från något håll.
***
Jag ska däremot skicka ett brev till Mörrum och klaga på deras ståplats. Där har jag varit säkert 15-20 gånger utan att ordentligt kunna se vad som sker på isen. Maken till dålig bortastå får man leta efter. Skandal!


Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Har varit på samtliga läktarsektioner på Kirsebergs ishall, och det finns inte en enda plats där man kan se hela isen. Ska nog skriva ett retroaktivt klagomail - Pantern har ju flyttat till Malmö Ishall. Men det är väl inte för sent att skriva?

2010-11-04 @ 16:16:28
Postat av: Lakej

Skillnaden är bara att Pantern tar inte 140 kronor i entre.

2010-11-04 @ 19:10:10
Postat av: Martin

Lakej: Kanske dom inte gör, men å andra sidan kostar det f*n så mycket mer att ta sig mellan Tingsryd-Malmö än vad det gör att åka sträckan Växjö-Tingsryd.

2010-11-04 @ 22:08:50
Postat av: Iko

Blir så jävla trött på dom äckliga Lakersfansen som gnäller om Taifs bortastå. Lakers bortastå är den sämsta jag har varit på, ser knappt matchklockan. Patetiskt.

2010-11-05 @ 07:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0