Nu har det börjat

Efter en mycket lyckad fredag vaknar jag upp till en lördag som har potential att bli bra även den, fast på ett annat vis. Igår kväll intogs min villa av vänner, flickvänner, sambos och barn av skilda valörer. På menyn stod det fem sorters glögg, pepparkakor, julöl och chockladfudge. Högtalarna spelade 'Christmas in Prison' och vi hade det så där utomordentligt trevligt som man bara har vid såna här tillfällen.

När barnfamiljerna väl drog sig hemåt så drog jag och en av mina gelikar vidare till Bishop Arms för att diskutera framtida karriärsval och gemensamma resplaner. Det visade sig att även Bishops hade öppnat upp julsortimentet så vi provade av ett par av julölen med blandat resultat. Dessvärre vågade ingen av oss prova den 12-procentiga Belgiska eller den brittiska 200 kronorsölen, men det innebär bara att vi har dem kvar till nästa gång.

Nu ska jag ge mig ut och skotta lite snö. Eftersom det råder delade meningar om jag har ansvar för att skotta på trottoaren utanför mitt hus eller ej så tar jag det säkra för det osäkra och följer grannens exempel. Sen bär det vidare ner mot Dalbo för att hämta ut en samling högst intressanta böcker samt lämna in en stryktipsrad. Sen, om benen bär mig, ska jag påbörja den långa vandringen mot Väster där fotboll, kaffe och så småningom Leksand - TAIF väntar på mig.

Kommentarer
Postat av: Batman

Vad hände med berättelsen om den där leksandsresan?

2010-11-27 @ 16:14:19
Postat av: 1923

Den kommer ikväll! När ni andra är ute och firar kvällens seger så går jag hem till min skrivarvrå och skriver om Leksand bort hösten 2001.

2010-11-27 @ 17:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0