Ett steg framåt!


Med diverse mindre och diverse längre uppehåll så har jag nu bloggat mer eller mindre frekvent i fyra år. Bloggen har svängt och utvecklats i takt med att mitt liv och min relation till TAIF har förändrats. Det finns ingen ändpunkt och ingen direkt målsättning med bloggen, men den fyller just nu en funktion och så länge den fortsätter göra det så fortsätter jag skriva.

Även jag har nu insett att det är dags att börja marknadsföra mig lite. Ett första steg blir att skaffa mig en facebook-sida. Rent generellt så har jag något emot att knyta ihop medier på detta. Jag känner att många skaffar sig en facebook-sida bara för att interaktivitet är ett modeord. Precis på samma sätt som att många börjar blogga utan att har något att säga så finns det otaliga exempel på TV-program som kopplar in facebook utan att egentligen ha tänkt igenom varför. Jag har inga planer på att skapa någon symbios mellan min blogg och min facebooksida, det här är en blogg och ska så förbli. Men tanken är att jag kommer använda facebook för helt enkelt marknadsföra de inlägg som jag tycker är värda att marknadsföra. Givetvis är tanken att i längden kanske kunna nå ut till fler läsare.

Ni som står utanför facebook kommer inte missa något, och ni som har facebook missar nog egentligen heller inget om ni låter bra att trycka på gilla. Men trycker ni like så är tanken att ni ska få en liten påminnelse på facebook när jag har skrivit ett mer eller ett mindre genomtänkt inlägg. Så om du tycker att det låter som en bra idé så följer du den här länken och trycker gilla, sen får vi väl se hur det utvecklas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0