Vad säger Linköping nu?

Det verkar som om min dator visst la av trots allt. Förhoppningen är att någon av tonåringarna i innebandylaget har en medicin till det rosaskimrande flimmer som min skärm numera avger. Hur det än går så innebär det att det nog blir ganska sparsamt med bloggande framöver. Tråkigt va?
***
Nu tisslas och tasslas det om att en ny målvakt ska vara på ingång. Eftersom lill-Tisses skada verkar värre än befarat och Brage har sett lite osäker ut så är det ofrånkomligt. Frågan man dock inte kan låta bli att ställa sig är vad det är för målvakt vi har värvat, är han tänkt som nummer 1 eller nummer 2. Det namn jag har hört är en solklar etta, och då kan man inte låta bli att undra hur Linköping reagerar. Med tanke på hur låneavtalet av Brage verkar se ut så kan man väl anta att vi har sett det sista av honom i TAIF-dressen. Går Linköping med på att låta oss ha kvar Brage och konkurrera på sportsliga villkor med vår nya målvakt, eller tar de tillbaka honom för att vakta båsdörren i Linköping istället? Oavsett vilket så är nuvarande situation inte hållbar längre, och om inte Linköping vill låta oss ha kvar Brage så är det gott nog att ha Salomonsson som backup tills Tisell är tillbaka.
***
Att få två lådor ekologisk öl som avtackning tyckde jag var en bra present. Ekologiskt är bra och öl är bra, tillsammans kan det ju inte bli annat än ännu bättre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0