Verklighetens folk

Henrik Torehammars formidabla program 'Brunchrapporten' i P3 är nu tillbaka efter sommarledigt och har denna veckan partiledare på besök. Torehammar skildrar samhället på ett oerhört bra och stundtals blåögt sätt vilket gör allting oerhört mer intressant. Hans partiledar-utfrågningar lägger all tramsig parti-polemik åt sidan och fokuserar istället på ideologier och partiernas egentliga själ.

Idag var Kristdemokraternas Göran Hägglund på besök och på tal om verklighetens folk så ser jag väldigt mycket fram emot att se The Ark ikväll på stortorget. Trots att de är ett Växjöband så är det inte många gånger jag har sett dem live, men när jag väl har gjort så har de varit förbannat bra. Att konserten dessutom är gratis gör ju inte saken sämre. Det blir nog för övrigt en ganska lugn kväll. Kanske ett par glas vin i trädgården. Kanske någon öl på staglaberget. Troligtvis blir det i alla fall en väldigt bra kväll.

När vi ändå är inne på partier så kan jag inte låta bli att se komiken i att Piratpartiet igår gick ut med att de tyckte barnpornografi borde legaliseras, för att idag ta tillbaka det efter att ha 'tänkt om'. Ja, det låter ju som ett parti som man gärna lägger sin röst på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0