Jag har det bra!

Så har vi då äntligen fått komma in i Dackehallen och se det nya Tingsryd AIF på is för första gången. Om vi ska börja med det positiva så gladde det mig att se att hjältarna från Sundsvall fick ännu en hyllning innan nyförvärven presenterades. Vad som än händer kommer nog Tingsryd AIF anno 2009/2010 alltid att kommas ihåg som stora hjältar. Det var ni som gjorde det, ni som tog oss tillbaka och för det är vi er evigt tacksamma! Hur Tingsryd AIF 2010/2011 kommer beskrivas i historieböckerna återstår att se, men jag är oavsett glad att det har kommit igång i alla fall. För övrigt var väl hela evenemanget ganska typiskt Tingsryd AIF, på gott och ont. Man kan ju tycka att någon med mikrofon i hand i alla fall kunde ha berättat vilka som spelade i vilka tröjor. Nåväl.

Allra bäst var ändå när jag i souvenirshopen upptäckte att till och med TAIF har börjat använda min lyrik. Rimmet på knappen ovan skrevs i en Troja-röd bil på väg hem från en försäsongsturnering i Nybro sommaren 2002. Då var Tingsryd AIF precis nerflyttade, och jag tror nog ingen av oss trodde att det skulle ta 8 år innan vi var tillbaka.

Som betalning för resturen fick jag ett skattemärke av Den nyblivna pappan. Det finns en härlig ironi i de där skattemärkena, jag bara väntar på när det uppmärksammas bland övriga lags supportrar.

Väl hemma lagom till solnedgången i min stad slår jag på datorn, läser att jag nog får storslaget internationellt besök i höst, dricker en folköl, lutar mig tillbaka i stolen och njuter rent allmänt av tillvaron. Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0