Mer biljetthets

MrMadhawk.se rapporterar om att alla som ska till Lund på lördag och vill vara garanterade platser, kan nu förbeställa. Man skickar ett mail till [email protected] för att boka. Skriv "Malmö-Tingsryd" i ämnesraden, sedan skriver ni namn, antal biljetter samt ett telefonnummer. Därefter hämtar ni era bokade biljetter på lördag mellan 14.00 och 15.30.

På tal om andra biljetter så vet jag folk som idag har lyckats köpa biljetter till premiären. Att hemmastå ännu inte är slutsåld, trots alla TAIFare som tydligen köper biljetter till den sektionen, visste vi sedan tidigare men idag dök det även upp ett par biljetter till sektion 4 som de flesta av oss andra har biljetter till. Så det kan kanske löna sig för er utan biljetter att klicka in sig med jämna melllanrum på den här länken och hoppas att det har dykt upp någon biljett.

Kommentarer
Postat av: Krut

Är det bara jag som tycker att biljetthanteringen till denna match varit minst sagt märklig? "Fullsatt", "försäljningsstopp via web", "fler biljetter släpps senare" etc.

2010-08-31 @ 18:06:03
Postat av: 1923

Ja, det går inte direkt beskylla dem för att ha skött det smidigt.

2010-09-01 @ 13:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0