En vädjan

Jag vill bara passa på att be alla mina läsare om en tjänst. Nu när serien närmar sig och derbyhetsen ökar så börjar även vissa motståndarfans hitta tillbaka hit. Motståndarfans som skriver trams stör mig lika mycket som när folk från de grönvita leden ska svara med samma medel. Så jag ber alla er som gillar sandlådor och pajkastning att hålla er till detta forum. Där accepteras det och du är garanterad att få svar på samma låga nivå.  Där förs nu även en diskussion bland styrelseledamöter i LL om huruvida Tingsryd verkligen blev trötta igår och om de i så fall verkligen håller för allsvenskan. Såg inte du heller matchen? Ge dig då med fördel in i träsket och debattera den! Tack på förhand för att ni följer min uppmaning!
Det är roande att läsa rapporter från folk som verkligen såg gårdagens match. Nu när jag läst min blogg, SMP, taif.nu, Holgers blogg samt på forum så tror jag i princip att alla spelare blir nämnda när det ska berömmas. Med tanke på mitt ringa hockeykunnande och att jag berömde Jan Öberg och Janos Vas så kanske det är dags att börja oroa sig för dessa båda värvningar. Eller vänta, det kanske inte är rätt läge att hissa eller dissa efter en träningsmatch...? Jag ger det nog någon vecka till.

Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Forumlänken bruten...

2010-08-11 @ 10:04:58
Postat av: 1923

Nu fungerar det nog som det ska.

2010-08-11 @ 10:11:40
Postat av: Limma

Det kanske inte är lägga att hissa eller dissa. Men nog finns det ett ganska stort intresse av att diskutera hur det ser ut, kan tänkas bli... eller måste man vänta ett par veckor innan man får spekulera?

2010-08-11 @ 11:24:04
Postat av: 1923

:) Jag har inget emot spekulationer, och det vet du nog. Utan spekulationer vore nog både bloggar och forum helt ointressanta. Jag syftade snarare på de extremer som åt båda håll kan få för sig att antingen toksåga eller hylla efter bara en match. Samma folk som bedömer nyförvärv enligt EP-stats osv.

2010-08-11 @ 13:32:59
Postat av: lakej

LL forum är ju klart mycket intressantare än Gröna brigadens iallafall. LL är ett diskutionsforum medan Gröna brigadens är något för innbördes beundran, ungefär som trojas forum.

2010-08-11 @ 17:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0