Soppa Carbonara


Morgonen inleddes med en kyrkogårds-promenad. En väldigt bra start på dagen!

  • På läktarna är nu Gröna Brigaden flyttade till andra änden av Ståplatsläktaren. Jag står sällan i klacken, men närapå alltid i anknytning till densamma. Så det är nog inte mer än att jag få ta med mig den Nyblivna Pappan och flytta med. Vi är ju ganska vana att flytta omkring lite i ishallen så det ska nog inte bli något problem.
  • Det är val i Norge och främlingsfientliga Fremskrittspartiet beräknas bli näst störst parti. Det där är en ganska otäck våg som går över Europa. I Österrike, Holland och Danmark har liknande partier redan tagit sig in i politiken. I Sverige är Sverigedemokraterna på frammarsch och vi har val om ett år. Partiernas existens i sig är inget problem, men att folk väljer att rösta på dem är ett tecken på att folk är väldigt missnöjda med hur samhället ser ut. När mycket annat går fel så är det lätt för folk att skylla på de där jävla invandrarna som bara begår brott och tar alla våra jobb. Det är dags för de Europeiska regeringarna verkligen tar tag i problemet med integration och ser till att minska klyftorna i samhället som leder till segregation och frustration.
  • Igår kväll lagade jag och den Vackra Damen från Flen pasta carbonara. Ingen av oss är någon direkt stjärna i köket men resultatet blev förhållandevis bra, även om det nog mer liknade carbonara-soppa. Gott var det i alla fall.
  • Träningsmatcherna är nu färdigspelade och det är mindre än en vecka kvar till premiären. Jag är definitivt inte rätt person att analysera matcherna, eftersom jag bara har sett tre av dem. I två av de tre var jag dessutom onykter och den tredje såg jag stående nere vid sargkanten. Men om jag bortser från det spelmässiga och istället fokuserar på det uppebara, resultaten, så känns det ganska bra. Vi har visat styrka och gjort goda resultat, men inte allt för goda resultat. Tingsryd kan gå in till serie-premiären med högt huvudet och med tro på oss själva.
  • Örebro Hockey / Vipers / IK / Pirates fortsätter försätta Närke i Hockeyfeber. 227 åskådare i gårdagens genrep imponerar stort...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart det är en bra start på dagen, jag vet tre Taifare som vilar där. Födda 1907 1909 och 1914.

2009-09-14 @ 11:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0