Eftermiddagsinlägget

  • I eftermiddags hamnade jag bakom en traktor mitt inne i centrala Växjö. I världsmetropolen och storstaden Växjö. Hur är det ens möjligt? Bönder, inte i Växjö väl? Vart är världen på väg?!?
  • Matt Davidson har börjat skaffa sig alltfler fans runt om i skogarna. SMP-stubben är defenitivt en av dem. Det står väl om inte annat tydligt när Enestubben till och med bemödar sig med att kommentera här i bloggen för att rätta en felaktig assist som egentligen skulle tillfallit Davidsson igår.
  • TAIF.nu la igår ut nyheten om att biljetterna till premiären skulle släppas idag kl 09.00. Jag tror inte på något vis det blir samma rusning efter premiärbiljetter som det var förra säsongen, men det är ändå helt rätt. Folk drar folk och att redan nu börja med annonser om förköp ökar bara intresset inför premiären. Bra marknadsföring av TAIF, och det är då sannerligen inget vi har varit bortskämda med genom åren.
  • Den där Viktor Crus-Rydberg verkar minst sagt lovande. I dagens match mot Värmland svarade han för tre nya mål. På tre matcher har grabben nu gjort sex mål och två assist. Notera då att Viktor har varit inblandad i åtta av de tolv mål som Småland har gjort i turneringen. Och då är han ändå ett år yngre än många av de övriga grbbarna. Kvart i fem i eftermiddag spelar Småland mot Gotland och imorgon blir det med all sannolikhet kvartsfinal, som SVT24 sänder med start kl 16.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0