Sköna Söndag

  • Det är banne mig helt makalöst.
  • Igår kväll blev det kalas för att fira segern med innebandypojkarna. Det var de yngre som samlade ihop sig så det blev en fest som jag inte sett maken till på rätt många år. Kvällen slutade på nöjespalatset Oleo som jag inte heller har sett på många år. Kvällens höjdpunkt var när Lidhultarn försökte planka in och sedan skällde ut vakterna för att de kastade ut honom.
  • Härligt! Jag gillar ju som bekant juniorerna så det är prima att ha direktrapportering från deras matcher vid sidan om Premier League-matcherna på TV´n.
  • Nu ringde de från innebandyn. Tydligen ska jag ställa upp och delta i någon slags ledarutbildning som föreningen ska hålla i idag. Jag ska vara med som representant för A-laget och visa upp de uppspel och den spelidé som vi försöker ha. Det känns inte som om det är rätt dag för det men eftersom det bjuds på gratis lunch så får jag väl lov att ställa upp.

Kommentarer
Postat av: PierreGOIS

Amerikanska högerkrafter, med inslag av extrem-kyrkliga samfund, konstitutions-riddare, och med starka rötter på den efterblivna landsbygden, de har en jäkligt skev uppfattning om vad som är Socialistiskt. Jag pratade med en amerikansk kund för något år sen och denna människan sa plötsligt, mitt i samtalet; "Are U by any chance a socialist?" Jag blev helt chockad, varpå jag undrade varför han frågade det, svaret blev; "In USA it is well known that the swedes are communists, every one of them.."



USA behöver Obama, problemet är att kanske 45% av dem inte fattar hur desperat mycket...

2009-09-13 @ 13:23:28
URL: http://blogg.aftonbladet.se/laxablogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0