TAIF - Växjö J18

Bitarna föll på plats och det blev en resa till Dackehallen för att se J18 ta emot Växjö Lakers. Det var jag (rikspuckot), Lidhultarn samt en chaufför med snabb bil. Tio minuter för sena anländer vi och då är tyvärr laguppställningarna slut. Victor Crus Rydberg var dock lätt att känna igen eftersom han spelade i sina röda smålandslaget-handskar. Och det var ju bland annat för hans skull som vi åkte ner ikväll.


På läktarna var det lagom glest och ingen behövde inte vara rädda för att inte få plats.

När vi väl fick tag i en laguppställning så visade det sig att Crus Rydberg var en av få spelare som vi egentligen kände till. Kevin Carlsson var dock med, och han var en spelare som jag föll lite för senast jag såg J18. Även ikväll visade lilla Kevin upp bra frenesi och fin skridskoåkning.

Matchen då? TAIF hade ett ganska bra spelmässigt övertag och tog helt rättvist också ledningen genom ett fint placerat skott av Simon Johansson. I sista perioden åker TAIF på utvisning efter utvisning och hjälpta av allt spel i numerärt överläge tar Växjö över allt mer. Till slut orkar TAIF inte hålla emot längre utan släpper in en kvittering med dryga fem minuter kvar.

I ena pausen passade vi på att besöka Skybaren, den var relativt obesökt.


Matchen slutade 1-1 och förlängning väntade...


...en förlängning som Andreas Persson avgör efter 1,5 minut. Det blev med andra ord grönvit seger och därmed ett ganska trevligt besök i Dackehallen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0