I gotta feeling...


Tristess.

  • ...that today's gonna be a good day. Det blir dock en väldigt lugn kväll. Ska jag köra till Ljungby imorgon förmiddag så fungerar det inte med någon vild fredag. Dessutom ska jag tydligen vara värd för en 22-årsfest imorgon, så det är nog bäst att spara sig till dess. Frågan är bara hur man tillbringar en lugn fredagkväll, det är inget jag har för vana att göra. Förslag?
  • Rikspucko som jag är så lyckades jag igår föra upp debatten på en saklig nivå, visa att jag var felaktigt anklagad och även få mig en ursäkt. Än är alltså inte undrens tid förbi. Jag ska dock införa ett varnings-system, om man kallar mig för Rikspucko eller "ditt feta äckel" så blir det en varning. Nu får ni passa er...
  • Nu är nog sommaren officiellt slut. Idag var första dagen på närmare ett halvår då jag tvingades göra det aktiva valet att ta på mig långbyxor. Igår kväll valde jag dessutom att ta på mig Skånskans gröna palestinasjal. Nu kommer mörkret och kylan smygande, och det är inte mycket man kan göra åt det.

  • Trisslotten jag vann av Eva-Lena gav 50 kronor i vinst, de pengarna investerades i en stryktipsrad som gav 58 kronor i utdelning. Dessa 58 kronor ska nu placeras i en eny stryktipsrad som ska göra mig rik på lördag.
  • Seger för J20 imorgon så ligger TAIF helt plötsligt åtta poäng före Troja i tabellen, det hade varit en hyfsad start på säsongen. Matchstart redan kl 12 imorgon gör att jag inte behöver vara orolig för att missa någon av de vanliga lördagsaktiviteterna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Förslag på fredagsaktivitet; Oskarshamn - Lakers. Nu när du har skaffat Viasat och allt...

2009-09-25 @ 17:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0