Tigrarna de sköna...

  • ...vi är vita gröna.
  • Det hade varit förbannat kul att se Troja på bortais ikväll. Men jag får spara min ledighet till Mörrumsmatchen om två veckor och mitt besök i Sunnerbohov till vårkanten när vi möter dem igen.
  • Victor Crus-Rydberg gjorde tre av Smålands fyra mål i dagens TV puck-match mot Ångermanland enligt Holgers Blogg. Som nämnts tidigare i denna blogg så plockar jag ibland lite favorit i J-lagen beroende på vad de heter. Crus-Rydberg har länge, tillsammans med Rasmus William, varit ett av de läckraste namnen i bland juniorerna. Dock har jag fått för mig att det fann ett brödrapar Crus-Rydberg, men när jag nu tittar på  taif.nu så hittar jag inte den förmodade storebrodern. Har jag fel? Någon med j-lagskoll som kan berätta hur det ligger till?
  • Ikväll har innebandyföreningen 20% på Teamsportia så jag har i eftermiddags varit förbi och sett ut ett par T-shirts som jag tänkte inhandla ikväll. Det är som sagt inte meningen, men jag faller ofta för de grönvita plaggen. Det när nog dags att inser detta på allvar och slutar försöka jobba emot det. Grönt och vitt is the shit!
  • Troja erbjuder nu publiken att via sms rösta på matchens lirare. Kan man rösta på de gamla TAIF-favoriterna Håkan Jansson eller Henrik Melinder?
  • Även andra matchen för dagen gick bra för Tingsrydpojkarna. Seger mot Blekinge med 2-0 och tre grönvita passningspoäng. Victor Crus-Rydberg 0+2 och Kevin Ekman-Larsson 0+1.

Kommentarer
Postat av: Tekning

Inget fel på efternamnen. Crus efter mamma och Rydberg efter pappa. Den Rasmus du tänker på heter Willman och har konverterat till Troja J20 tror jag.

2009-09-10 @ 15:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0