Allsvenska resultat

Troja - Björklöven 4-1 och Borås - Örebro 3-4 sd.

Givetvis var det inte resultat som jag rent spontant hade önskat. Men ser man lite krasst på det så finns det givetvis även positiva aspekter med dessa resultat. Jag brukar hävda att vad Troja kan göra, kan vi göra mycket bättre. Så länge de presterar bra i Allsvenskan så bevisar det bara att vi kan göra detsamma när vi är tillbaka.
Angående Örebro så är det av förståliga skäl många som önskar dem förlust i varje match. Men om vi lägger känslorna åt sidan så vore förlust i varje match ganska skrämmande även för oss grönvita. Förra året var vi och Örebro relativt jämnbra, men Örebro slutade en hårsmån före oss. Om nu Örebro skulle misslyckas helt i Allsvenskan i år så skulle väl det vara ett tecken på att det skulle bli än svårare att etablera oss i allsvenskan. Visst, vi har ett kunnande, ett intresse och en publik i ryggen som inte finns i Örebro. Men summa sumarum är vi idag i samma position som de var för ett år sedan, och de är i den position som vi vill vara i om ett år. Och när vi väl är tillbaka i Allsvenskan så tror jag ingen av oss önskar att motståndarna är ett par-tre klasser bättre än oss.

Så, heja Troja och heja Örebro...


Kommentarer
Postat av: Knallen

Har grubblat på detta hela dagen faktiskt. Hur illa jag än tycker om Örebro, så hade jag blivit mycket fundersam om dom inte tagit poäng idag, och inte tar lite poäng fram över.

2009-09-22 @ 22:51:55
Postat av: Joffemannen

Tror ni läst Fahlanders blogg och ursäkterna där lite för mycket. Och hans ursäkter är att TAIF hade gjort det sämre. Nej, istället åkte jag upp till Karlskoga i lördags och tackade alla jag träffade för att dom satte "storebror" på plats. Jag hejade till och med på AIK för första gången i mitt liv

2009-09-23 @ 12:22:53
Postat av: 1923

Joffemannen: Jag tror du har läst Fahlanders blogg lite för mycket. Om du lägger undan dina åsikter för Örebro som hockeyklubb och deras sportchef, och ser helt objektivt på saken, så hoppas jag du ser det lite annorlunda. Hade Örebro varit chanslösa borta mot ett lag som Borås, då hade jag blivit orolig för vår egen skull.

2009-09-23 @ 13:37:58
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0