Så börjar lördagen...

Nu har varit ute på stan och stryktipsat, köpt senaste numret av Proletären samt köpt en födesedagspresent till 9-åringen. I morse hade jag besök och i förmiddags var jag hemma hos 93-åringen så först nu får jag äntligen  sätta mig ner och läsa om gårdagens drabbning i Sannarpshallen. Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: J

En fantastisk tidning kanske mest beror på att jag själv har medverkat som intervju offer i den för ett antal år sen. Men det är helt klart en läsvärd blaska

2009-10-31 @ 14:24:09
Postat av: Kjell Olof

Inte ett ord om att en av dina sexsymb...ja det var väl att ta i men en av de kvinnor du beundrar, Mona Sahlin, blev omvald av en nerdrogad(eller alternativlös) stämma. Från högerkanten bockar vi och bugar djupt.

2009-10-31 @ 18:01:33
Postat av: Sune Mangs

Jag är rädd för att du har rätt Kjell-Olof, Sahlin som s-ledare är antagligen den bästa chansen högern har att hålla kvar i makten och fortsätta bryta ner vårt samhälle. Själv finner jag det sjukt olyckligt men tror de röda fixar segern i alla fall, för ingen kan väl på allvar mena att man vill ge dessa högerkrafter en ny chans i nästa val med facit i hand om denna valperiod?

2009-10-31 @ 22:45:08
Postat av: Käre Sune

Ibland är jag rädd för att vi överskattar våra politikers betydelse, jag tror till mångas besvikelse att både röda och blåa regeringar är fullt kapabla att fixa driften i riket. Det som borde prioriteras dvs orättvisor och miljöproblematiken i världen glöms bort till förmån för traditionellt tuppfäktande mellan rött och grönt. Nästan ett hån mot oss väljare och där ska alla partier skämmas.



2009-11-01 @ 09:15:48
Postat av: Anonym

rött och blått skulle det stått inte rött och grönt

2009-11-01 @ 09:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0