Heja Juniorerna

• Efter ett par tunga hemma-förluster mot HV och Frölunda så har J20 varit ute på turné i helgen. I fredags blev det seger mot Västerås, igår förlust mot desamma och idag leder valparna med 4-2 med en period kvar att spela i Linköping. Två mål av Simon Dahl och ett av Antti Alamäki. J18 däremot ligger under med 3-4 mot Malmö i Dackehallen, en period återstår även där.
  • Karlskrona hemma i Dackehallen, det kan nog bli en trevlig eftermiddag. Det finns nog förutsättningar för att bli ganska trångt på läktarna ikväll så jag och Lidhultarn tycker det är mödan värt att åka en liten omväg för att skriva ut förköpta biljetter.
  • Så fort slutsignalen gick igår så stängde vi av TV´n och förbjöd allt prat om fotboll. Flickorna på festen drog sitt strå till stacken och vi fick en ganska trevlig kväll trots de mediokra förutsättningarna. Kvällen slutade på Grace med ytterligare ett par trevliga återseenden. Idag ifrågasätter jag dock i vanlig ordning om det verkligen var värt det.
  • Vad finns det egentligen att skriva om dagens match som inte redan är skrivet? Dagens stora frågor är väl om Thomas Fahlqvist fortsätter sin makalösa jakt på alla tiders poängrekord och om Elite Skybar är öppen idag. Med tanke på våra mediokra spaghetti-lirare och den floppande Miljon-mannen så kan vi nog få det jobbigt idag, vi får hoppas vi kommer undan utan att bli helt förnedrade...