Sjukhus

Dom skriker ditt namn just när regnet träffar fönstren
Och en ond vind skakar träden,
tamburin shakers av döda löv

  • Jag har alltid varit väldigt förtjust i Thierry Henry, och så går han och gör så här...
  • AIK vill spela i KHL som en lösning på deras ekonomiska problem. Jag har svårt att se att det skulle vara en lösning som håller i längden. Låt gå för att de treligtvis får en hel del ryska rubels för att kunna ha råd med allt dyrare resor och dylikt som skulle krävas. Men hur intressant blir för klubbens supportrar att gå och se AIK - Metallurg Magnitogorsk eller AIK - HC Lada Togliatti? Vad är klubben värd utan sina supporters? En förening är mer än sin styrelse som försöker få ekonomin att gå ihop. Skulle AIK börja spela ishockey i ryska ligan så känns det lite som om de lämnar sin historia bakom sig och skaffar sig en ny identitet. Det kanske är den enda utvägen för dem, men de får betala ett väldigt högt pris i så fall. Om AIK skulle gå till Ryska ligan så skulle det nog sannerligen innebära en gratisplats till Allsvenskan nästa säsong. Och det vore ju onekligen bra för oss i så fall. AIK's styrelse kommer att kalla till ett medlemsmöte för omröstning i frågan. Vidare kommer medlemmarna att erbjudas möjlighet till att få utreda innebörden av möjligheten med att spela i KHL. Redan på tisdag kväll kommer ett första informationsmöte för medlemmarna att hållas. Det ska bli intressant att höra vad som kommer ut av ett sånt möte.
  • TAIF - Mariestad J18, ikväll 19.00.
  • Tänk om TAIF skulle börja lira i ryska ligan. Hur sjukt vore det inte att gnabbas på nätet med Igor och Sergei, fans till CSKA Moskva? Vilka bortamatcher hade vi storsatsat på? Dinamo Riga ligger nog bäst till där antar jag. Eller varför inte åka till Omsk i västra Sibirien för att se matchen Avangard Omsk - Tingsryd. I våras åkte jag Transibiriska Järnvägen och passerade genom just Omsk. Bilden nedan är för övrigt tagen i trakterna kring Omsk, en förträfflig stad som jag mer än gärna besöker igen. Hmm... 


Kommentarer
Postat av: Limma

Vilken sibirisk gruvort som helst lär vara intressantare än Örebro...

2009-11-19 @ 22:58:20
Postat av: 1923

...men fan så mycket längre bort.

2009-11-19 @ 23:32:40
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Joffemannen

Helt sjukt med AIK. Tusen besökare hemma, på ruinens brant, i vår andraliga. Har KHL blandat ihop det med fotbollslaget?

2009-11-21 @ 01:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0