Blekinge... nja

  • En av våra seriekonkurrenter i innebandyn spelar ikväll hemmamatch i Växjö så vi passar på att åka dit på en spionresa. Så roligt kan man ha en tisdagskväll i Växjö när det inte erbjuds mycket annat av värde.
  • Uppehållet går mot sitt slut... bra, på alla sätt och vis.
  • På tal om innebandy, vår andramålvakt envisas att komma med en Mörrums GOIS-handduk till träningarna. Han får en hel del gliringar för det, men jag brukar försöka försvara honom. Om man nu vet vad Mörrums GOIS är och vågar stå för att man håller på dem, då är man faktiskt värd en eloge tycker jag. Han bjöd för övrigt på en oerhört rolig kommentar när han fick veta att han var uttagen till en B-lagsmatch i Karlskrona för någon vecka sedan. Han svor över att behöva åka dit eftersom det tydligen är 'fel sida av blekinge'. Halva laget vred sig i skratt och försökte förstå vilken sida av Blekinge som kunde anses vara rätt, en undran vi aldrig fick något svar på. Blekinge överlag känns ganska fel måste jag säga, oavsett vilken sida det är.
  • Jag är väldigt dålig på att uppmärksamma mina små jubileum här i bloggen. Det förra inlägget var tydligen mitt 450:e sen jag bytte server, och totalt är jag nu uppe i 1730 inlägg om jag räknar med den förra adressen också. Det är snart 3 år sedan jag började blogga, vilket känns som en evighet sen. Jag tror att jag numera är så insnöad i bloggandet att det skulle bli oerhört svårt för mig att sluta. Jag gör väldigt många mentala anteckningar och halva meningsbyggnader under dagarna för att veta vad jag ska skriva om.
  • Jag vet att vi har många grönvita som bor söder om landskapsgränsen, så jag får be om ursäkt om jag trampade någon på tårna med mina anklagelser ovan.

Kommentarer
Postat av: Tiaz

Att många av er smålandstattare ;) har problem med blekinge var väl knappast något nytt. Inga ömma tår här men du fick mig till att börja fundera, varför jag som bleking inte har några problem alls med kronoberg? Samtidigt som många i kronoberg tycker hela belkinge är fel....hmm..får ta en utredning om detta på fredag tror jag...

2009-11-10 @ 21:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0