Sommarlov


Nog för att det är kul att vara på middag hos presidenten, men att dricka öl med en
tre äppel hög indonesiska går inte heller av för hackor.

  • Östers IF , vad pysslar ni med? Var är stabiliteten?
  • Sommarlov 09 är igång på svtplay.se. För mig som älskade sommarlovsprogrammet med Nic Shcröder för två år sedan, då framför allt såpan om sniglarna i Paradig BOIS, ser med stor förhoppning fram emot ett minst lika bra program i år.
  • Det är nu lite drygt tio dagar kvar i Korea. Nästa tisdag flyger jag hem vi Bangkok. Landar i Köpenhamn och tar tåget till Växjö. Tio dagar kan gå oerhört fort, speciellt när jag inser hur mycket jag har kvar att uträtta och hur mycket det är som jag vill hinna med i alla fall en gång till. Jag kommer helt klart sakna Korea.
  • - "It´s a great honor to meet you mister President" , stammade jag fram och bugade djupt.
  • Det är väl bara att inse att det råder enorm lågsäsong just nu. Den stora snackisen på Brigadens forum just nu verkar vara Tingsryd Marknad. Med andra ord känns det väldigt krystat att driva en blogg med TAIF-inriktning just nu. Jag drar nog ner på tempot lite och det kommer bli sparsamt med inlägg den närmaste tiden. Händer det något utöver det vanliga eller om jag finner något värt att skriva om så kan ni nog räkna med att jag bjuder på lite kommentarer dock. Jag har sagt det förr, på återhörande!

Kommentarer
Postat av: Ullabella

Kommer du ihåg Solstollarna ? Vilka barndoms-flashbacks du ger mig. Jul-lovs-programmen var ändå bättre. Får en syn framför mig med Obedobedolyckan och piratglasögon i färgad plast och pappersbågar som man köpte till.......

2009-06-13 @ 17:42:30
Postat av: Daniel

Jag har gett dig en blog award :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0