You can stand under my umbrella...


Igår blev det ytterligare en kväll som går till historien...
  • Läste ni aftonbladets intervju med Zlatan förra veckan? Han får en fråga där som handlar om skillnaden mellan lojala trotjänare (som Maldini eller Åkesson) och spelare som flyttar runt på jakt efter nya utmaningar (som Zlatan eller Blomman), om vad som händer när de bästa spelarna samlar där pengarna finns - och svaret är intressant:
    - Det är därför fotbollen är så intressant idag, säger Zlatan. Idag får du se hur långt du kan ta spelet, hur långt du kan ta fotbollen.
    Så ser Zlatan på det, och jag kan inte låta bli att likna hans ord vid folks tankar om CJ´s eventuella vara i TAIF. Vissa föredrar resultat, som Zlatan gör, framför identitet. Jag säger inte att det ena eller det andra är mer rätt. men jag vet definitvt vad som är viktigast för mig.
  • Korrespondenterna är det nya favoritprogrammet. Ofta väldigt intressanta inslag från runt om i världen. Vårsäsongen är dock slut, får hoppas på en fortsättning till hösten.
  • I en galet dåligt skriven artikel berättar SMP om TAIF´s nya avtal med Nelson Garden. Trots att vi inte vet hur mycket pengar det handlar om så är pengar bra. Vi behöver dem och det är glädjande att det är ett lokalt företag som engagerar sig.

When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath, I'ma stick it out till the end


Kommentarer
Postat av: Joffemannen

Det är väl en viss skillnad mellan CJ och Zlatan. Världen har blivit en vackrare plats i och med Zlatans triumftåg. Jag sörjer såklart att han inte spelar för MFF, men han är för stor för oss. Samma gäller Ajax, och Juve när dom trillade ner i Serie B. För mig är det bara att hoppas att han hamnar i ett lag där jag kan heja på honom igen. Ser man på en annan storspelare i mitt hjärta, Totti, så hade nog varken han eller fotbollen i stort blivit bättre om han hade flyttat runt. Nu har han ju turen att komma från en tillräckligt stor klubb för att prestera sitt max. Nu vill inte min slutkläm infinna sig men jag hoppas du förstår något av vart mitt resonemang leder

2009-06-03 @ 10:28:44
Postat av: 1923

Jag drar givetvis ingen parallell mellan Zlatan och CJ, bara mellan åsikten som Zlatan uttrycker och hur den påminner mig om de argument han hör från "CJ-till-TAIF"-tyckare.



Jag förstår för övrigt ditt resonemang till fullo och håller till stora delar med. Totti är en stor favorit även för mig.

2009-06-03 @ 11:18:21
Postat av: Grön

Angående Totti: Förutom målgesten som han delar med Mattias Persson. Inget ont om någon av dem men sutta på tummen nä....

2009-06-03 @ 12:55:01
Postat av: 1923

Grön: Vet du varför Totti suttar på tummen då?

2009-06-03 @ 21:58:58
Postat av: Grön

Ja för sin son som inte är sjuk och inte har gått bort och Persson hade precis köpt en labradorvalp när han började med sin tumme :-)

2009-06-05 @ 09:50:31
Postat av: 1923

Sin son? Jag som hade hört att hans fru, Blasi, suttar på tummen när hon sover. Så därför gör han det för att visa sin kärlek till henne.

2009-06-05 @ 12:03:27
Postat av: Grön

Nä men när hon däremot var gravid så gjorde han en cool målgest. Han tog bollen och la den under tröjan och laget kom fram och "smekte magen". Snygg är hon också givetvis hans kärring. Andra klassiska Totti-gester är när han sprang till TV-kameran och filmade mot klacken som en hyllning eller när han skrivit budskap till klacken på t-shirtar som han blottat när han dragit av sig matchtröjan.



Självklart är han en ikon i Italy och särskillt i Rom, no doubt. Han gjorde en ship-straff för några år sen som är mitt bästa minne av den mannen.



I skrivande stund ligger Söderlind under med 0-1 i set och spelar för ett 6 - 5 övertag i andra. 1 - 1 är ju betydligt mer öppet än 0 - 2 om man säger så.



Vad är klockan hos dig nu ? här är hon två på em.

2009-06-05 @ 14:38:55
Postat av: Grön

....fel av mig han vann första tog sen andra med.

Stefan Holm direktrapporterar lite snurrigt i skrift.

2009-06-05 @ 15:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0