Lördag

  • Det är just nu väldigt mycket snack och skriverier om den kommande påstått väldigt meriterade värvningen. Om det är den spelare jag har fått rapporter om så ser det bra ut. Viktigast tycker jag dock inte det är att vi tar in en poänggörare, det har vi väldigt gott om redan. Vad jag tror är viktigigare är att vi värvar en spelare som kan stå upp när det börjar blåsa snålt framåt våren, en spelare som vet vad det handlar om och vet hur man vinner. Om detta är rätt kille för det återstår att se, men det ser som sagt lovande ut.
  • Den här bloggen har garanterat slagit rekord i antal kommentarer på sistone. 22 kommentarer på de senaste tre inläggen är närmast storslaget.
  • På tal om värvningar. Zlatan till Barcelona är en spektakulär övergång utan dess like för oss svenskar. Dock finner jag både positivt och negativt med den. Det positiva är uppenbart, det negativa är att Serie A nu kommer kännas närmast ointressant. En övergång som skulle göra mig ännu gladare är om Rasmus Elm skulle hamna i Everton som det nu ryktas om. Premier League är redan nu väldigt intressant, men det skulle bli än intressantare om vi hade en svensk där också.
  • Nu är det snart dags att styra kosan mot Konsum, köpa sig ett nytt pack Tingsryd-öl och sen bege sig på 25-årsfest på Öster. Det kan nog bli ack så trevligt, men det blir med all säkerhet en lugn kväll med tidig hemgång.
  • Heja Tingsryd!

Kommentarer
Postat av: Tekning

God kväll !



Hoppas födelsedagskalaset var bra, fyllde din vän år igår delade vederbörande högtidsdag med OEL som igår fyllde körkort men det var inte därför jag gjorde mig besvär.



Håller verkligen med om klassiska serie A tappar en profil om så blir fallet att Z går till Barca. Folk får säga vad de vill om gå-fotboll, tomma läktare osv. I Italien är fotboll ett av fyra element som betyder allt. Kärlek, Påven(Rom)och matlagning delar

uppmärksamheten med denna lek.



Vad det gäller Elm så är han definitivt en av mina absoluta favoriter i "framtidens" landslag och den av bröderna jag håller högst. MEN Everton, nej, nej, nej. En spelare har lyckats där i nutid och det är vingmuttern Wayne R, idag i United. I övrigt känns det som en svensk-klubb dit man kommer för att misslyckas eller trappa ner. Rehn, Limpar, Linderoth, Blomqvist say no more. Önskar honom verkligen en proffskarriär men inte i Everton. Men det är klart någonstans ska man börja.

2009-07-18 @ 19:39:44
Postat av: BabyMamaDrama - by Caroline

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?



För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-18 @ 20:26:54
URL: http://babymamadrama.blogg.se/
Postat av: Tekning

Här går man in efter Tv-kvällen för att kolla om du svarat så hamnar man mitt i skott-linjen för värsta fliten med en prospect-modell.



Hur svarar du på det med österländsk ödmjukhet kombinerat med vetskapen om att hon bara är en bimbo som vill sprida sin blogg genom din som är välbesökt ???

2009-07-18 @ 22:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0