I väntan på imorgon

  • Bloggaren Zamboni har gjort en strålande intervju med Matt Davidson, intervjun i helhet finns här. Vad som gladde mig mest att läsa i intervjun var svaret på hur Davidson vill beskriva sig själv som hockeyspelare;
    "Bra fråga! Det är tufft att svara på... men jag skulle väl säga att jag försöker göra ett bra jobb i båda ändarna av isen. Jag försöker vara "a good team guy" och alltid ta mitt ansvar på isen. Även att försöka bidra till att alla i laget trivs och bidra till att laget är bra. Såna saker är minst lika viktiga anser jag som vem som gör målen. Det viktiga för mig är att vinna matcher med laget. Jag hoppas finna en väg att både göra mål och poäng och samtidigt kombinera det med att ta ansvar i den defensiva sidan av isen. Helt enkelt göra vadhelst som krävs för att hjälpa laget att vinna!"
    Med andra ord ungefär vad jag eftersökte, renodlade poängmaskiner har vi redan i laget.
  • Imorgon är en stor dag. 92-åringen blir ett år äldre vilket vi firar på lokal. Det blir middag modell dyrare och sedan kaffe och tårta uppe på min fritidsgård med utsikt över Tegnér-kyrkogården. Men inte nog med det, imorgon kommer Italienskan hem till Sverige igen. Henne har jag inte sett sen i September (oktober?) och hon är därför väldigt efterlängtad. Idag skickade hon ett SMS och frågade vad vi hade för väder här hemma. Jag vet inte vad man svarar på det, idag har vi nog haft alla tänkbara sorters väder i Växjö. Ombytligt är bara förnamnet.
  • Jag har in i det längsta försökt ignorera den där bloggaren med säte i Örebro som driver en inoficiell TAIF-blogg. Men för tillfället är det svårt att låta bli. Just nu är det löjeväckande att se hur han anstränger sig till det yttersta för att ständigt skriva ner oss. Det vore spännande att få veta vad det är som driver honom. 
  • Igår när vi åkte till Rydaholm insåg vi att vi hade chansen att prova på ett klassiskt Lakers-komplex. Vi åkte från den stora staden Växjö till den mindre orten Rydaholm ute i de småländska skogarna. Vi hade chansen att komma dit som storstadsbor och se ner på folket på landet, vi hade chansen att kalla dem bönder och driva med den lilla orten. Vi insåg dock ganska snabbt att detta vore mer än pinsamt eftersom den stora staden vi kommer ifrån trots allt bara är lilla Växjö, så vi avstod.
  • Christer i P3 försöker de just nu få lyssnare att skriva in och för att gå på date med Kitty Jutbring. Hade jag bott i Göteborgsområdet så hade jag inte tvekat. Kitty har i många år varit en stor favorit, främst på grund av alla de kloka saker hon brukar säga i Relationsrådet i Christer. Jag minns en kväll på De Luxe för 4-5 år sedan. Jag var där och var mer än måttligt berusad och lyckades missa att hon var där som DJ den kvällen. Denna miss grämer mig än idag.
  • Två veckor till första isträningen. Det ser vi fram emot...

Kommentarer
Postat av: Jonte

Den där Fahlander-pajasen borde skjutas o grävas ner.

2009-07-21 @ 16:47:45
URL: http://gb.gronabrigaden.se
Postat av: Joffemannen

Det tycker jag är lite att ta i, men som jag lovade på hans blogg så ska jag ta mig igenom så mycket jag orkar av hans blogg från den gångna säsongen för att kunna beslå honom med lite lögner. Lär varken vara svårt eller ha någon som helst effekt, men vad ska man annars göra i dethär vädret?

2009-07-23 @ 20:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0