Biggest & the Best


Här är ett underbart klipp som jag hittade på datorn.
Finns det någon som vet vad Rille pysslar med nu för tiden?

  • Fortfarande har inga bilder från Dackehallen dykt upp på nätet. Vad pysslar ni med nere på marknaden egentligen?
  • På tal om Zlatans välkomnande igår. Kommer ni ihåg när vi verkligen välkomnade ett nyförvärv utöver det vanliga senast? Säsongen 03/04 kom Tony Bergin till TAIF. På min favoritflygplats Kastrup blev han välkomnad av en samling Grönvita supporters. När det vankades premiär i den grönvita dräkten så presenterades han med pompa och ståt inför en jublande Dackehall till tonerna av Clawfingers Biggest & the Best. Nu blev Bergin förvisso aldrig vad vi hade hoppats på, men det var kul så länge det varade i alla fall. Nu spelar Bergin visst i Holland.
  • Mitt jobb tar mig både till Kalmar och Karlskrona, det är två dialekter som jag har väldigt svårt för.
  • Klubben för inbördes beundran rullar vidare och den goda läsningen står som spön i backen. Idag är det Zambooni som bjuder på den.
  • På tal om klippet ovan, vid tid för PlayOff-matchen mot Örebro så befann jag mig  i de italienska alperna. I samband med att jag försökte hitta rätt flaska rödvin i en liten spritbutik så fick jag ett sms som förkunnade att Rille precis hade kvitterat Örebros ledning. Jag firade med att en flaska extra vet jag. När beskedet om att Örebro hade vunnit i sudden, och därmed gjort slut på vår säsong, så gick jag och köpte mig ytterligare en extra flaska.

Kommentarer
Postat av: smurf

Han spelade förra säsongen i Osby

2009-07-28 @ 22:26:19
Postat av: Tekning

Säger detsamma vad pysslar de/Holger med. Han verkar vara den ende som har koder till hemsidan. Finns ju några trevliga intervjuer färdiga att länka nu.



Rille spelade i Osby förra året. Ljuvlig äkta glädje i den kullerbyttan, snacka om publikfriande. Det är man inte så bortskämd med.



Satt 5 meter ifrån när Rille fick pucken i ögat, hua mig, rysningar.

2009-07-28 @ 22:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0